Μελέτες και σχέδια

Αξιολόγηση επιπέδων ασφαλείας

Ακόμα και αν έχετε υιοθετήσει μέτρα ασφάλειας εδώ και πολλά χρόνια και πιστεύετε ότι έχετε καλύψει όλα τα βασικά θέματα προστασίας, αξίζει να διενεργήσετε έναν ανεξάρτητο έλεγχο ασφαλείας. Η Millenguardαξιολογεί τα επίπεδα ασφάλειας σε δημόσια κτίρια, εμπορικά κέντρα, επιχειρήσεις, εγκαταστάσεις βαριάς βιομηχανίας, ξενοδοχεία έως και ιδιωτικές και παραθεριστικές κατοικίες. Συντάσσουμε μελέτες αποτυπώνοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία της θωράκισής σας και σας αφήνουμε να τις αξιολογήσετε και να αποφασίσετε για τις επόμενες κινήσεις σας. Εμείς:

 • Εντοπίζουμε αδυναμίες στις εγκαταστάσεις και στις παρεχόμενες υπηρεσίες ασφαλείας σας.
 • Επιθεωρούμε τον τρόπο ελέγχου πρόσβασης και τα κυκλώματα καμερών σας.
 • Εξετάζουμε τα μέτρα πρόληψης ατυχημάτων.
 • Ανιχνεύουμε αδυναμίες στο δίκτυο πληροφορικής σας και στον τρόπο ανταλλαγής πληροφοριών με τον οργανισμό που σας προστατεύει.
 • Εποπτεύουμε την ασφάλεια του προσωπικού, των επισκεπτών, των πελατών, των  μελών της οικογένειάς σας.
 • Αξιολογούμε τα μέτρα προστασίας της κινητής και ακίνητης περιουσίας σας.

Σχέδια εκκένωσης

Ένα σχέδιο εκκένωσης έκτακτης ανάγκης αποτελείται από 2 βασικά τμήματα: εκκένωση από το γραφείο ή τον προσωπικό σας χώρο, και γενική εκκένωση από το κτίριο. Διεξάγουμε σχέδια εκκένωσης όχι μόνο για τις περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, αλλά και για τις περιπτώσεις πυρκαγιών, τοποθέτησης εκρηκτικών μηχανισμών και άλλων ατυχημάτων και έκτακτων περιστάσεων. Στις περιπτώσεις εκκένωσης χώρων, έχουμε διαθέσιμα το πολύ 10 λεπτά για να εκκενωθούν πλήρως οι χώροι και να μεταφερθούν τα πρόσωπα με ασφάλεια σε εξωτερικό χώρο. Είναι αδύνατο, υπό αυτές τις συνθήκες, να εκκενωθεί σωστά ο χώρος εάν δεν έχει προηγηθεί και πιλοτικά εφαρμοσθεί ένα πλήρες σχέδιο εκκένωσης του χώρου σας.

Μελέτες ασφάλειας

Η σύνταξη σωστής μελέτης ασφάλειας περιλαμβάνει επίσκεψη τεχνικού ασφαλείας και φρουρού στο χώρο σας, λεπτομερή καταγραφή των σημείων πρόσβασης, αξιολόγηση του βαθμού επικινδυνότητας και προτάσεις προστασίας, με το φρουρό να πραγματοποιεί δοκιμές εισβολής. Η μελέτη καταλήγει σε ρεαλιστικές προτάσεις για τον εσωτερικό και περιμετρικό συναγερμό, την αναγκαιότητα για ρολά ή κιγκλιδώματα ασφαλείας, την αντικατάσταση παραθύρων με άθραυστα κρύσταλλα, την εγκατάσταση καμερών ασφαλείας, κλπ.

Διερεύνηση υποθέσεων

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι πάνω από το 80% των περιπτώσεων εταιρικής απάτης  διαπράττονται από τους υπαλλήλους.  Σε πολλές περιπτώσεις αποκαλύπτεται κατά λάθος ο υπαίτιος, ενώ σε άλλες αποκαλύπτεται όταν πλέον οι συνέπειες και το κόστος της επιβλαβούς ενέργειας είναι ήδη πολύ υψηλά.  Στην Millenguardρίχνουμε ιδιαίτερα το βάρος μας τόσο στην πρόληψη, όσο και στην αντιμετώπιση καταστάσεων. Εξετάζουμε την ιεραρχία και την δομή της επιχείρησης, τα συστήματα ελέγχου και αξιολόγησης των υπαλλήλων, τις διαδικασίες ανάθεσης και παρακολούθησης εργασιών, το σύστημα τήρησης οικονομικού αρχείου, την αλυσίδα εφοδιασμού και οποιαδήποτε άλλη παράμετρο αποφασίσουμε σε συνεργασία ότι είναι εξίσου σημαντική.

 Στις περιπτώσεις που αυτό που υποψιάζεστε, έχει ήδη συμβεί, τότε διερευνούμε διακριτικά και αποτελεσματικά την υπόθεση μέχρι να εντοπίσουμε την πηγή του προβλήματος. Είτε εντοπίσατε κάποιες τρύπες στο εταιρικό ταμείο ή στους λογαριασμούς των επιχειρήσεών σας, είτε τα συστήματα πληροφορικής σας απειλούνται από hackers, είτε θέλετε να προστατεύσετε τα πνευματικά και εμπορικά δικαιώματά σας, είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε σας βήμα.

Φρουρός της γειτονιάς

Γιατί Millenguard;

 • Καθιερώσαμε μία σειρά από καινοτομίες
 • Ακολουθούμε τα Διεθνή πρότυπα
 • Δημιουργήσαμε το νέο μοντέλο Φρουρού
 • Προσαρμοζόμαστε πάντα στις ανάγκες σας

 

Διαβάστε περισσότερα

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

210 8056326

ή στείλτε μας μήνυμα:
captcha
Ανανέωση

Εκπαιδεύοντας φρουρούς για εξετάσεις!

Έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις το επάγγελμα του φρουρού ασφαλείας; Συγχαρητήρια διότι η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται. Πρέπει όμως να είσαι σωστά προετοιμασμένος, όχι μόνο για να περάσεις τις εξετάσεις, αλλά και για τις δυσκολίες που έχει η προστασία των γύρω σου.

Στη Millenguard Security αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Κέντρο δια Βίου Μάθησης για να μπορούμε να σου δώσουμε κάτι περισσότερο από εκπαίδευση. Να σου δώσουμε την πρακτική μας εμπειρία και να σε προσλάβουμε και για την απαραίτητη πρακτική άσκηση.

Γιατί εμείς δεν είμαστε ΚΕΚ. Μπορούμε να σας μεταφέρουμε την εμπειρία μας γιατί είμαστε Εταιρεία Ασφαλείας.

 

Κάλεσε τώρα για να μιλήσεις με έναν από τους εκπαιδευτές μας

Τμήμα Πληροφοριών

Στη Millenguard Security λειτουργεί ειδικό Τμήμα Πληροφοριών, προκειμένου να τροφοδοτεί με επίκαιρα και έγκυρα δεδομένα τον Διευθυντή Ασφαλείας και τους επιμέρους Αρχιφύλακες. Ενδεικτικά:

 • Λαμβάνει και αξιολογεί όλες τις ημερήσιες αναφορές από τους φρουρούς και τους επόπτες
 • Συγκεντρώνει πληροφορίες για τις περιοχές που φρουρεί η Millenguard
 • Αξιολογεί πρωτογενείς πληροφορίες ή δημόσιες ανακοινώσεις (π.χ. επιπτώσεις απεργιακών κινητοποιήσεων, αφίξεις προσώπων)
 • Παρακολουθεί γεγονότα, τοπικές συνθήκες, σημαντικές ημερομηνίες (π.χ. πορείες, επετείους)
 • Υπολογίζει σε καθημερινή βάση δείκτες επικινδυνότητας ανά περιοχή και ανά στόχο
 • Ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων της Millenguard Security και τον πελάτη για αξιοσημείωτα στοιχεία της ημέρας

Σεμινάρια ασφαλείας

Αυτοάμυνα και Τεχνικές επιβίωσης

Το σεμινάριο παρέχει τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων που μπορούν να συμβούν σε όλους μας.

Δείτε περισσότερα

Με τη δύναμη του Ομίλου AVMap...

Η Millenguard Security, εταιρεία του Ελληνικού Ομίλου AVMap, υιοθετεί όλα τα πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, πρωτοπορεί σε θέματα επιχειρησιακής οργάνωσης, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών και υποστήριξης (after sales).