Διεθνή πρότυπα

Ενημερωνόμαστε διαρκώς, προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία. Ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, έχουμε καθιερώσει μία σειρά από καινοτόμες διαδικασίες:

 • στην επιλογή των φρουρών
 • στο σύστημα εκπαίδευσης
 • στην άσκηση ελέγχων ποιότητας
 • στην επιχειρησιακή ετοιμότητα

Επιλογή προσωπικού ασφαλείας

Προσλαμβάνουμε και εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας με γνώμονα ο κάθε φρουρός, επόπτης ή αξιωματικός ασφάλειας να πληροί τα αυστηρά πρότυπα της Millengurd Security. Δεν θεωρούμε καμία γνώση και εμπειρία δεδομένη. Η διαδικασία επιλογής προσωπικού μας είναι ιδιαίτερα απαιτητική αλλά και αποτελεσματική. Αφότου έχουμε διασφαλίσει ότι στα θέματα ασφάλειας πληρούν κάθε απαιτούμενο χαρακτηριστικό, εν συνεχεία εκπαιδεύουμε συγκεκριμένα τους φρουρούς μας προτού ενσωματωθούν στο δικό σας προσωπικό,  με σκοπό να ενστερνιστούν την δική σας εταιρική φιλοσοφία από το πρώτο λεπτό ανάληψης των καθηκόντων τους.

Εκπαίδευση πέρα από τα όρια

Εκπαίδευση φρουρών

Χάρη στην προσεκτική επιλογή του προσωπικού μας, πολλοί από τους φρουρούς μας διαθέτουν ήδη αξιόλογη εμπειρία σε διαφορετικά πόστα ασφάλειας. Ωστόσο, κάθε φρουρός της Millenguard υποβάλλεται σε συγκεκριμένο εναρκτήριο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Πέρα από αυτό, υπάρχει συστηματικό πλάνο συνεχιζόμενης κατάρτισης σε ζητήματα ασφαλείας, έλεγχος φυσικής κατάστασης ανά τακτά διαστήματα, επανάληψη σεμιναρίων πυρόσβεσης, πρώτων βοηθειών και άλλων οδηγιών διαχείρισης εκτάκτων συνθηκών.

Η διαδικασία της εκπαίδευσης

Ο φρουρός, αποτελώντας μέρος του συστήματος ασφάλειας της χώρας και βασικός συνεργάτης των κρατικών σωμάτων ασφαλείας, αποκτά αυξημένες ευθύνες, αλλά και δικαιώματα ελέγχου και επιβολής της τάξης. Παράλληλα όμως εκτίθεται σε μία σειρά άμεσων και έμμεσων κινδύνων. Κατά την άσκσηση των καθηκόντων, η έλλειψη βασικών γνώσεων και η μειωμένη σωματική ικανότητα, συχνά οδηγούν σε εσφαλμένη αντιμετώπιση καταστάσεων με πολλαπλές συνέπειες που φτάνουν μέχρι και τον προσωπικό κίνδυνο του φρουρού.
Η εκπαίδευση αυτή δίνει στους φρουρούς της Millenguard Security τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να βρίσκονται σε υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα για να εκτελέσουν το έργο που θα τους ανατεθεί με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

Μοντέλα φύλαξης (Basic-Executive)

  EXECUTIVE BASIC
ΕΝΟΤΗΤΑ Α' ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Άριστη επιλογή (interviews και tests, επιλογή 15 στους 100)
Ηλικία Έως 35 ετών Έως 45 ετών
Φυσική Κατάσταση Άριστη Πολύ καλή
Εκπαίδευση (θεωρητική & πρακτική) 35 ημερών 5 ημερών
Επαναλαμβανόμενη εκπαίδευση / 6 μήνες
Εμπειρία > 24 μήνες > 12 μήνες
ΕΝΟΤΗΤΑ Β' ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Ακριβή στολή
Αλεξίσφαιρο
Γκλομπ
Σπρέι
Φακός
PDA

Ηλεκτρονικό βιβλίο παρουσίας

(εισερχομένων - εξερχομένων)

Ηλεκτρονικό βιβλίο συμβάντων
Σημειωματάριο (έντυπο ή ηλεκτρονικό)
ΕΝΟΤΗΤΑ Γ' ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ
Έφοδοι και επόπτες
e-Αναφορές σε ημερήσια βάση
e-Αναφορές σε εβδομαδιαία βάση

Security Management System - Διαδικτυακή πλατφόρμα παρακολούθησης υπηρεσιών φύλαξης

 

Ανταμοιβές και συνεχής εξάσκηση

Πρόγραμμα ανταμοιβών

Στην Millenguard βλέπουμε τις υπηρεσίες φύλαξης ως μια διαρκή ευκαιρία επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Συνειδητά δεν συνεργαζόμαστε με εποχιακούς υπαλλήλους. Επενδύουμε στο προσωπικό μας, ρίχνουμε την ενέργειά μας στην εκπαίδευση και στην βελτίωση της απόδοσης των φρουρών μας. Αναζητούμε άτομα που επιδιώκουν να προοδεύσουν στον τομέα αυτό, ανταμείβουμε την δέσμευση και την πρωτοβουλία.

Για τους φρουρούς μας, η Millenguard φιλοσοφία μεταφράζεται σε ασφαλή καριέρα με προοπτικές εξέλιξης αναφορικά με τις συνθήκες εργασίας, στην ένταξη σε μια ανθρώπινη ομάδα με συναδέλφους και συναγωνιστές.

Για τους πελάτες μας, η Millenguard φιλοσοφία μεταφράζεται σε συνέπεια και ποιότητα των υπηρεσιών μας, σε επαγγελματισμό, στα οφέλη μιας σταθερής δύναμης και μιας ανθρώπινης ομάδας που σας υποστηρίζει.

Πρόγραμμα διαρκούς εξάσκησης

Μετά την ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης, κάθε φρουρός υποχρεούται σε εβδομαδιαία φυσική άθληση, ενώ ανά 6 μήνες υπάρχει επανάληψη της του εκπαιδευτικού κύκλου.

Το απόλυτο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ασφάλειας

Παράγοντας για την αποτελεσματικότητα της εταιρείας security είναι η βασική εκπαίδευση του πελάτη. Σε περιπτώσεις κρίσης, ο πελάτης (ή το προσωπικό του εάν πρόκειται για επιχείρηση) πρέπει να πράξει άμεσα τις σωστές ενέργειες. Πρέπει επίσης να γνωρίζει πως θα ειδοποιήσει το κέντρο επιχειρήσεων της Millenguard, αλλά και τεχνικές άμεσων ενεργειών, όπως η κάλυψη, η προστασία των γύρω προσώπων, η παροχή πρώτων βοηθειών, η χρήση πυροσβεστικών μέσων. Παράλληλα, εάν η περίσταση το απαιτεί, πρέπει να γνωρίζει τεχνικές ώστε να μπορέσει να μετατρέψει διάφορα αντικείμενα σε αποτελεσματικά όπλα.

Απαραίτητο είναι επίσης να γνωρίζει πως θα αντιμετωπίσει κακοποιά στοιχεία, ώστε να περιορίσει τον προσωπικό του κίνδυνο, μέχρι να επέμβουν οι φρουροί της Millenguard και τα περιπολικά που θα καλύψουν άμεσα το χώρο.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει μέρη της εκπαίδευσης που κάνουν οι εκπαιδευτές της Millenguard Security στους Ειδικούς Ιδιωτικούς Φρουρούς* (Executive Guards). Η επιλογή έχει γίνει με γνώμονα τις ανάγκες των απλών ανθρώπων και τις δυνατότητες που έχουν να αντιμετωπίσουν τον εκάστετε κίνδυνο.

Η εκπαίδευση παρέχεται από εξειδικευμένα άτομα σε αίθουσα διδασταλίας και ανοιχτούς χώρους, περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα και δίνει πλήρη γνώση για την αυτοάμυνα και τις τεχνικές επιβίωσης σε πρώτο βαθμό.

Διάρκεια: Το πρόγραμμα διαρκεί 20 ώρες (5 ημέρες από 4 απογευματινές ώρες).

Κόστος: 100€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Δηλώστε συμμετοχή σε κάποιο από τα τμήματα ΤΩΡΑ!

Φρουρός της γειτονιάς

Γιατί Millenguard;

 • Καθιερώσαμε μία σειρά από καινοτομίες
 • Ακολουθούμε τα Διεθνή πρότυπα
 • Δημιουργήσαμε το νέο μοντέλο Φρουρού
 • Προσαρμοζόμαστε πάντα στις ανάγκες σας

 

Διαβάστε περισσότερα

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

210 8056326

ή στείλτε μας μήνυμα:
captcha
Ανανέωση

Εκπαιδεύοντας φρουρούς για εξετάσεις!

Έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις το επάγγελμα του φρουρού ασφαλείας; Συγχαρητήρια διότι η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται. Πρέπει όμως να είσαι σωστά προετοιμασμένος, όχι μόνο για να περάσεις τις εξετάσεις, αλλά και για τις δυσκολίες που έχει η προστασία των γύρω σου.

Στη Millenguard Security αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Κέντρο δια Βίου Μάθησης για να μπορούμε να σου δώσουμε κάτι περισσότερο από εκπαίδευση. Να σου δώσουμε την πρακτική μας εμπειρία και να σε προσλάβουμε και για την απαραίτητη πρακτική άσκηση.

Γιατί εμείς δεν είμαστε ΚΕΚ. Μπορούμε να σας μεταφέρουμε την εμπειρία μας γιατί είμαστε Εταιρεία Ασφαλείας.

 

Κάλεσε τώρα για να μιλήσεις με έναν από τους εκπαιδευτές μας

Τμήμα Πληροφοριών

Στη Millenguard Security λειτουργεί ειδικό Τμήμα Πληροφοριών, προκειμένου να τροφοδοτεί με επίκαιρα και έγκυρα δεδομένα τον Διευθυντή Ασφαλείας και τους επιμέρους Αρχιφύλακες. Ενδεικτικά:

 • Λαμβάνει και αξιολογεί όλες τις ημερήσιες αναφορές από τους φρουρούς και τους επόπτες
 • Συγκεντρώνει πληροφορίες για τις περιοχές που φρουρεί η Millenguard
 • Αξιολογεί πρωτογενείς πληροφορίες ή δημόσιες ανακοινώσεις (π.χ. επιπτώσεις απεργιακών κινητοποιήσεων, αφίξεις προσώπων)
 • Παρακολουθεί γεγονότα, τοπικές συνθήκες, σημαντικές ημερομηνίες (π.χ. πορείες, επετείους)
 • Υπολογίζει σε καθημερινή βάση δείκτες επικινδυνότητας ανά περιοχή και ανά στόχο
 • Ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων της Millenguard Security και τον πελάτη για αξιοσημείωτα στοιχεία της ημέρας

Σεμινάρια ασφαλείας

Αυτοάμυνα και Τεχνικές επιβίωσης

Το σεμινάριο παρέχει τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων που μπορούν να συμβούν σε όλους μας.

Δείτε περισσότερα

Με τη δύναμη του Ομίλου AVMap...

Η Millenguard Security, εταιρεία του Ελληνικού Ομίλου AVMap, υιοθετεί όλα τα πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, πρωτοπορεί σε θέματα επιχειρησιακής οργάνωσης, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών και υποστήριξης (after sales).