Διερεύνηση υποθέσεων

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι πάνω από το 80% των περιπτώσεων εταιρικής απάτης  διαπράττονται από τους υπαλλήλους.  Σε πολλές περιπτώσεις αποκαλύπτεται κατά λάθος ο υπαίτιος, ενώ σε άλλες αποκαλύπτεται όταν πλέον οι συνέπειες και το κόστος της επιβλαβούς ενέργειας είναι ήδη πολύ υψηλά.  Στην Millenguardρίχνουμε ιδιαίτερα το βάρος μας τόσο στην πρόληψη, όσο και στην αντιμετώπιση καταστάσεων. Εξετάζουμε την ιεραρχία και την δομή της επιχείρησης, τα συστήματα ελέγχου και αξιολόγησης των υπαλλήλων, τις διαδικασίες ανάθεσης και παρακολούθησης εργασιών, το σύστημα τήρησης οικονομικού αρχείου, την αλυσίδα εφοδιασμού και οποιαδήποτε άλλη παράμετρο αποφασίσουμε σε συνεργασία ότι είναι εξίσου σημαντική.

 Στις περιπτώσεις που αυτό που υποψιάζεστε, έχει ήδη συμβεί, τότε διερευνούμε διακριτικά και αποτελεσματικά την υπόθεση μέχρι να εντοπίσουμε την πηγή του προβλήματος. Είτε εντοπίσατε κάποιες τρύπες στο εταιρικό ταμείο ή στους λογαριασμούς των επιχειρήσεών σας, είτε τα συστήματα πληροφορικής σας απειλούνται από hackers, είτε θέλετε να προστατεύσετε τα πνευματικά και εμπορικά δικαιώματά σας, είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε σας βήμα.

Επιλέγω Millenguard Security

 

Καθιερώσαμε μία σειρά από καινοτομίες

Δημιουργήσαμε το νέο μοντέλο Φρουρού

Ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα

Μελετάμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

210 8056326

ή στείλτε μας μήνυμα:
captcha
Ανανέωση

Τμήμα Πληροφοριών

Στη Millenguard Security λειτουργεί ειδικό Τμήμα Πληροφοριών, προκειμένου να τροφοδοτεί με επίκαιρα και έγκυρα δεδομένα τον Διευθυντή Ασφαλείας και τους επιμέρους Αρχιφύλακες.

Ενδεικτικά:

  • Λαμβάνει και αξιολογεί όλες τις ημερήσιες αναφορές από τους φρουρούς και τους επόπτες
  • Συγκεντρώνει πληροφορίες για τις περιοχές που φρουρεί η Millenguard
  • Αξιολογεί πρωτογενείς πληροφορίες ή δημόσιες ανακοινώσεις
  • Παρακολουθεί γεγονότα, τοπικές συνθήκες, σημαντικές ημερομηνίες
  • Υπολογίζει σε καθημερινή βάση δείκτες επικινδυνότητας ανά περιοχή και ανά στόχο
  • Ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων μας και τον πελάτη για αξιοσημείωτα στοιχεία ημέρας

Εκπαιδεύοντας VIP συνοδούς

Έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις το επάγγελμα του VIP συνοδού ασφαλείας; Συγχαρητήρια διότι η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται. Πρέπει όμως να είσαι σωστά προετοιμασμένος, όχι μόνο για τις εξετάσεις, αλλά και για τις υψηλές απαιτήσεις που έχει η προστασία των της ανθρώπινης ζωής.

Στη Millenguard Security αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Κέντρο δια Βίου Μάθησης για να μπορούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο από εκπαίδευση. Να δώσουμε γνώσεις ψυχολογίας, παρατήρησης, πρώτων βοηθειών, αλλά και εμπειρία από τα παλαιά στελέχη μας.

Μπορούμε να σου δώσουμε τα εφόδια που χρειάζεσαι, γιατί εμείς δεν είμαστε ΚΕΚ, είμαστε εταιρεία VIP ασφαλείας.

Ανάγκη για VIP συνοδεία / προσωποφύλαξη;

Οι VIP φρουροί μας είναι επιχειρησιακά έτοιμοι, άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι, εξοπλισμένοι, με πλούσιο βιογραφικό δίπλα σε γνωστούς επιχειρηματίες και ανθρώπους του θεάματος. Διακριτικά θα βρεθούν αμέσως δίπλα σας.

Μάθετε περισσότερα

Με τη δύναμη του Ομίλου AVMap...

Η Millenguard Security, εταιρεία του Ελληνικού Ομίλου AVMap, υιοθετεί όλα τα πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, πρωτοπορεί σε θέματα επιχειρησιακής οργάνωσης, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, απορρήτου και ασφάλειας πληροφοριών.

 

iso-certification-consultancy-250x250    AVMap GROUP low