Εκπαίδευση πέρα από τα όρια

Εκπαίδευση φρουρών

Χάρη στην προσεκτική επιλογή του προσωπικού μας, πολλοί από τους φρουρούς μας διαθέτουν ήδη αξιόλογη εμπειρία σε διαφορετικά πόστα ασφάλειας. Ωστόσο, κάθε φρουρός της Millenguard υποβάλλεται σε συγκεκριμένο εναρκτήριο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Πέρα από αυτό, υπάρχει συστηματικό πλάνο συνεχιζόμενης κατάρτισης σε ζητήματα ασφαλείας, έλεγχος φυσικής κατάστασης ανά τακτά διαστήματα, επανάληψη σεμιναρίων πυρόσβεσης, πρώτων βοηθειών και άλλων οδηγιών διαχείρισης εκτάκτων συνθηκών.

Η διαδικασία της εκπαίδευσης

Ο φρουρός, αποτελώντας μέρος του συστήματος ασφάλειας της χώρας και βασικός συνεργάτης των κρατικών σωμάτων ασφαλείας, αποκτά αυξημένες ευθύνες, αλλά και δικαιώματα ελέγχου και επιβολής της τάξης. Παράλληλα όμως εκτίθεται σε μία σειρά άμεσων και έμμεσων κινδύνων. Κατά την άσκσηση των καθηκόντων, η έλλειψη βασικών γνώσεων και η μειωμένη σωματική ικανότητα, συχνά οδηγούν σε εσφαλμένη αντιμετώπιση καταστάσεων με πολλαπλές συνέπειες που φτάνουν μέχρι και τον προσωπικό κίνδυνο του φρουρού.
Η εκπαίδευση αυτή δίνει στους φρουρούς της Millenguard Security τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να βρίσκονται σε υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα για να εκτελέσουν το έργο που θα τους ανατεθεί με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

Στο πρόγραμμα αυτό υποχρεούνται να εγγραφούν όλοι όσοι αποσκοπούν στο να ενταχθούν στο προσωπικό ασφαλείας της Millenguard Security. Η παρακολούθηση και θετική αξιολόγηση από τους εκπαιδευτές σε όλα τα στάδια της εκπαίδευσης εξασφαλίζει στον υποψήφιο φρουρό, όχι μόνον ότι θα ενταχθεί επάξια στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρεία μας, αλλά ότι και στην προσωπική του ζωή θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις και να προστατέψει την περιουσία του, και τη ζωή των κοντινών του προσώπων.

Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 5 εβδομάδες και ολοκληρώνεται σε 2 επίπεδα, με αναλυτική αξιολόγηση από τους εκπαιδευτές ανά επίπεδο. Στο πρώτο επίπεδο, διάρκειας 3 εβδομάδων, παραδίδονται θεωρητικά μαθήματα σε αίθουσα συνοδευόμενα από διαφάνειες, έντυπο υλικό και εκπαιδευτικά βίντεο. Στο δεύτερο επίπεδο συνεχίζουν όσοι από τους εκπαιδευόμενους περάσουν το πρώτο επίπεδο με βαθμολογία μεγαλύτερη από 7/10. Τα αντικείμενα του δεύτερου επιπέδου γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και αφορούν σε εφαρμοσμένες τεχνικές, διεθνείς πρακτικές και πρακτική εξάσκηση, σε θέματα όπως - ενδεικτικά - η πυρόσβεση, η σύληψη, τα όπλα και η αυτοάμυνα.

Επιλέγω Millenguard Security

 

Καθιερώσαμε μία σειρά από καινοτομίες

Δημιουργήσαμε το νέο μοντέλο Φρουρού

Ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα

Μελετάμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

210 8056326

ή στείλτε μας μήνυμα:
captcha
Ανανέωση

Τμήμα Πληροφοριών

Στη Millenguard Security λειτουργεί ειδικό Τμήμα Πληροφοριών, προκειμένου να τροφοδοτεί με επίκαιρα και έγκυρα δεδομένα τον Διευθυντή Ασφαλείας και τους επιμέρους Αρχιφύλακες.

Ενδεικτικά:

  • Λαμβάνει και αξιολογεί όλες τις ημερήσιες αναφορές από τους φρουρούς και τους επόπτες
  • Συγκεντρώνει πληροφορίες για τις περιοχές που φρουρεί η Millenguard
  • Αξιολογεί πρωτογενείς πληροφορίες ή δημόσιες ανακοινώσεις
  • Παρακολουθεί γεγονότα, τοπικές συνθήκες, σημαντικές ημερομηνίες
  • Υπολογίζει σε καθημερινή βάση δείκτες επικινδυνότητας ανά περιοχή και ανά στόχο
  • Ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων μας και τον πελάτη για αξιοσημείωτα στοιχεία ημέρας

Εκπαιδεύοντας VIP συνοδούς

Έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις το επάγγελμα του VIP συνοδού ασφαλείας; Συγχαρητήρια διότι η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται. Πρέπει όμως να είσαι σωστά προετοιμασμένος, όχι μόνο για τις εξετάσεις, αλλά και για τις υψηλές απαιτήσεις που έχει η προστασία των της ανθρώπινης ζωής.

Στη Millenguard Security αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Κέντρο δια Βίου Μάθησης για να μπορούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο από εκπαίδευση. Να δώσουμε γνώσεις ψυχολογίας, παρατήρησης, πρώτων βοηθειών, αλλά και εμπειρία από τα παλαιά στελέχη μας.

Μπορούμε να σου δώσουμε τα εφόδια που χρειάζεσαι, γιατί εμείς δεν είμαστε ΚΕΚ, είμαστε εταιρεία VIP ασφαλείας.

Ανάγκη για VIP συνοδεία / προσωποφύλαξη;

Οι VIP φρουροί μας είναι επιχειρησιακά έτοιμοι, άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι, εξοπλισμένοι, με πλούσιο βιογραφικό δίπλα σε γνωστούς επιχειρηματίες και ανθρώπους του θεάματος. Διακριτικά θα βρεθούν αμέσως δίπλα σας.

Μάθετε περισσότερα

Με τη δύναμη της AVMap...

Η Millenguard Security υιοθετεί όλα τα πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, πρωτοπορεί σε θέματα επιχειρησιακής οργάνωσης, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, απορρήτου και ασφάλειας πληροφοριών.

 

iso-certification-consultancy-250x250    AVMap GROUP low