Βιομετρικά συστήματα - Ανιχνευτές

Ανιχνευτές χειρός

Σε αρκετές περιπτώσεις, η σωματική σάρωση με ανιχνευτές χειρός είναι αρκετή για να διασφαλίσουμε ότι ο διερχόμενος δεν φέρει επικίνδυνα μεταλλικά αντικείμενα επάνω του. Οι ανιχνευτές χειρός χρησιμοποιούνται επίσης όταν οι πύλες δεν εντοπίζουν τη θέση του μεταλλικού αντικειμένου, ώστε ο φρουρός να μπορεί να εντοπίσει γρηγορότερα το αντικείμενο που προκάλεσε το σήμα.

Η Millenguard Security διαθέτει 15 φορητούς ανιχνευτές. Οι φρουροί της Millenguard Security, μέσα από την εντατική εκπαίδευση που έχουν περάσει, είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και στη χρήση ανιχνευτών μετάλλων, αλλά και στον τρόπο που θα ασκήσουν τα καθήκοντά τους, διακριτικά και πάντοτε αποτελεσματικά.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (meteor28_handscreening.pdf)meteor28_handscreening.pdf1530 kB

Πύλη ανίχνευσης μετάλλων

 

Οι πύλες ανίχνευσης μετάλλων σκανάρουν τα διερχόμενα άτομα και εντοπίζουν όλων των ειδών τα επικίνδυνα αντικείμενα (π.χ. όπλα, μαχαίρια, χειροβομβίδες, εκρηκτικούς μηχανισμούς). Σε χώρους όπου η εισαγωγή μεταλλικών αντικειμένων μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για την ασφάλεια, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος ελέγχου είναι η τοποθέτηση μίας πύλης ανίχνευσης μετάλλων. Τέτοιοι χώροι μπορεί να είναι οι αερολιμένες, οι χώροι διεξαγωγής αθλημάτων, τα δικαστήτρια, οι φυλακές, τα κτίρια διοίκησης μεγάλων επιχειρήσεων, ακόμα και τα ξενοδοχεία και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Οι απλές πύλες ανίχνευσης μετάλλων δίνουν συναγερμό όταν κάποιο διερχόμενο άτομο έχει επάνω του ένα μεταλλικό αντικείμενο πάνω από κάποια καθορισμένη μάζα, ώστε να έχει πιθανότητες να είναι όπλο. Οι πολυζωνικές πύλες εντοπίζουν και τη θέση του αντικειμένου στον διερχόμενο, ώστε ο φρουρός να μπορεί να κάνει το σωματικό έλεγχο ευκολότερα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Millenguard χρησιμοποιεί και μεταφερόμενες πύλες για την προσωρινή εγκατάσταση. Οι πύλες αυτές ζυγίζουν κάτω από 50Kg και εγκαθίστανται σε λιγότερο από 10 λεπτά, ενώ δεν απαιτούν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος αφούτ έχουν αυτονομία έως και 8 ώρες.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (meteor300_screening.pdf)meteor300_screening.pdf677 kB

Επιλέγω Millenguard Security

 

Καθιερώσαμε μία σειρά από καινοτομίες

Δημιουργήσαμε το νέο μοντέλο Φρουρού

Ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα

Μελετάμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

210 8056326

ή στείλτε μας μήνυμα:
captcha
Ανανέωση

Τμήμα Πληροφοριών

Στη Millenguard Security λειτουργεί ειδικό Τμήμα Πληροφοριών, προκειμένου να τροφοδοτεί με επίκαιρα και έγκυρα δεδομένα τον Διευθυντή Ασφαλείας και τους επιμέρους Αρχιφύλακες.

Ενδεικτικά:

  • Λαμβάνει και αξιολογεί όλες τις ημερήσιες αναφορές από τους φρουρούς και τους επόπτες
  • Συγκεντρώνει πληροφορίες για τις περιοχές που φρουρεί η Millenguard
  • Αξιολογεί πρωτογενείς πληροφορίες ή δημόσιες ανακοινώσεις
  • Παρακολουθεί γεγονότα, τοπικές συνθήκες, σημαντικές ημερομηνίες
  • Υπολογίζει σε καθημερινή βάση δείκτες επικινδυνότητας ανά περιοχή και ανά στόχο
  • Ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων μας και τον πελάτη για αξιοσημείωτα στοιχεία ημέρας

Εκπαιδεύοντας VIP συνοδούς

Έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις το επάγγελμα του VIP συνοδού ασφαλείας; Συγχαρητήρια διότι η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται. Πρέπει όμως να είσαι σωστά προετοιμασμένος, όχι μόνο για τις εξετάσεις, αλλά και για τις υψηλές απαιτήσεις που έχει η προστασία των της ανθρώπινης ζωής.

Στη Millenguard Security αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Κέντρο δια Βίου Μάθησης για να μπορούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο από εκπαίδευση. Να δώσουμε γνώσεις ψυχολογίας, παρατήρησης, πρώτων βοηθειών, αλλά και εμπειρία από τα παλαιά στελέχη μας.

Μπορούμε να σου δώσουμε τα εφόδια που χρειάζεσαι, γιατί εμείς δεν είμαστε ΚΕΚ, είμαστε εταιρεία VIP ασφαλείας.

Ανάγκη για VIP συνοδεία / προσωποφύλαξη;

Οι VIP φρουροί μας είναι επιχειρησιακά έτοιμοι, άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι, εξοπλισμένοι, με πλούσιο βιογραφικό δίπλα σε γνωστούς επιχειρηματίες και ανθρώπους του θεάματος. Διακριτικά θα βρεθούν αμέσως δίπλα σας.

Μάθετε περισσότερα

Με τη δύναμη της AVMap...

Η Millenguard Security υιοθετεί όλα τα πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, πρωτοπορεί σε θέματα επιχειρησιακής οργάνωσης, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, απορρήτου και ασφάλειας πληροφοριών.

 

iso-certification-consultancy-250x250    AVMap GROUP low