Ρολλά ασφαλείας

Διάτρητα χαλύβδινα ρολά

ΚΩΔΙΚΟΣ: DRILLROLL
Ρολό χαλύβδινο γαλβανισμένο ασφαλείας αποτελούμενο από διάτρητες μεταλλικές λωρίδες πάχους 0,8 mm, με οδηγούς με λάστιχο και βουρτσάκι, με μεταλλικές πλάκες στερέωσης του άξονα περιτύλιξης με ηλεκτρική κίνηση από κινητήρα στον άξονα, με μπουτονιέρα και κλειδί.

Πυράντοχα ρολά ασφαλείας

ΚΩΔΙΚΟΣ: SAFEROLL
Ρολά Πυροπροστασίας, ιδανικά για την πυροδιαμερισματοποίηση μεγάλων ανοιγμάτων, για δείκτη πυραντίστασης 60 έως 240 min. Καλύπτουν τις Προδιαγραφές BS 476, Part 22 § 5-’87 και κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της SAFEDOOR, βάσει πιστοποιητικών πυροπροστασίας του WFRC Αγγλίας, στις διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης, σε σύντομο χρόνο και οικονομική τιμή. Λειτουργούν ηλεκτροκίνητα και σε περίπτωση πυρκαγιάς κλείνουν αυτόματα. Με την ενσωμάτωση πρόσθετων μηχανισμών μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ρολά ασφαλείας. Γίνονται δεκτά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στα εμπορικά κέντρα “The Mall”, και “Golden Hall”, τοποθετήθηκαν περισσότερα από 120 Ρολά Πυροπροστασίας SAFEDOOR σε καταστήματα, διαδρόμους και στα πάρκιν.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (rolls_fireproof_specs.pdf)rolls_fireproof_specs.pdf806 kB

Δικτυωτό χαλύβδινο ρολό

ΚΩΔΙΚΟΣ: LATTICEROLL
Ρολό χαλύβδινο γαλβανισμένο ασφαλείας αποτελούμενο από δικτυωτές  μεταλλικές λωρίδες - Μεσαίο Μάτι 8,5 x 13 cm - πάχους Φ8, με οδηγούς με λάστιχο και βουρτσάκι, με μεταλλικές πλάκες στερέωσης του άξονα περιτύλιξης με ηλεκτρική κίνηση από κινητήρα στον άξονα, με μπουτονιέρα και κλειδί.

Επιλέγω Millenguard Security

 

Καθιερώσαμε μία σειρά από καινοτομίες

Δημιουργήσαμε το νέο μοντέλο Φρουρού

Ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα

Μελετάμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

210 8056326

ή στείλτε μας μήνυμα:
captcha
Ανανέωση

Τμήμα Πληροφοριών

Στη Millenguard Security λειτουργεί ειδικό Τμήμα Πληροφοριών, προκειμένου να τροφοδοτεί με επίκαιρα και έγκυρα δεδομένα τον Διευθυντή Ασφαλείας και τους επιμέρους Αρχιφύλακες.

Ενδεικτικά:

  • Λαμβάνει και αξιολογεί όλες τις ημερήσιες αναφορές από τους φρουρούς και τους επόπτες
  • Συγκεντρώνει πληροφορίες για τις περιοχές που φρουρεί η Millenguard
  • Αξιολογεί πρωτογενείς πληροφορίες ή δημόσιες ανακοινώσεις
  • Παρακολουθεί γεγονότα, τοπικές συνθήκες, σημαντικές ημερομηνίες
  • Υπολογίζει σε καθημερινή βάση δείκτες επικινδυνότητας ανά περιοχή και ανά στόχο
  • Ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων μας και τον πελάτη για αξιοσημείωτα στοιχεία ημέρας

Εκπαιδεύοντας VIP συνοδούς

Έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις το επάγγελμα του VIP συνοδού ασφαλείας; Συγχαρητήρια διότι η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται. Πρέπει όμως να είσαι σωστά προετοιμασμένος, όχι μόνο για τις εξετάσεις, αλλά και για τις υψηλές απαιτήσεις που έχει η προστασία των της ανθρώπινης ζωής.

Στη Millenguard Security αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Κέντρο δια Βίου Μάθησης για να μπορούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο από εκπαίδευση. Να δώσουμε γνώσεις ψυχολογίας, παρατήρησης, πρώτων βοηθειών, αλλά και εμπειρία από τα παλαιά στελέχη μας.

Μπορούμε να σου δώσουμε τα εφόδια που χρειάζεσαι, γιατί εμείς δεν είμαστε ΚΕΚ, είμαστε εταιρεία VIP ασφαλείας.

Ανάγκη για VIP συνοδεία / προσωποφύλαξη;

Οι VIP φρουροί μας είναι επιχειρησιακά έτοιμοι, άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι, εξοπλισμένοι, με πλούσιο βιογραφικό δίπλα σε γνωστούς επιχειρηματίες και ανθρώπους του θεάματος. Διακριτικά θα βρεθούν αμέσως δίπλα σας.

Μάθετε περισσότερα

Με τη δύναμη της AVMap...

Η Millenguard Security υιοθετεί όλα τα πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, πρωτοπορεί σε θέματα επιχειρησιακής οργάνωσης, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, απορρήτου και ασφάλειας πληροφοριών.

 

iso-certification-consultancy-250x250    AVMap GROUP low