Συστήματα περιμετρικού συναγερμού

Διπλοί υπέρυθροι ανιχνευτές

Η σύγχρονη υπέρυθρη τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Millenguardδίνει την δυνατότητα για τοποθέτηση δίστηλων αισθητήρων με σκοπό την ανίχνευση ανθρώπινης κίνησης περιμετρικά του φυλασσόμενου χώρου.  Οι αισθητήρες εντοπίζουν την διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ περιβάλλοντος χώρου και κινούμενου αντικειμένου / ανθρώπου, καθώς επίσης και τον ρυθμό μεταβολής στον τρισδιάστατο χώρο.
Ανθεκτικές αδιάβροχες κατασκευές με ενσωματωμένους θερμοανιχνευτές αυτορυθμίζονται έτσι ώστε να εξασφαλίζουν αξιοπιστία κάτω από οποιεσδήποτε περιβαλλοντικές και θερμοκρασιακές συνθήκες.

Τοποθετούμε δύο αντικριστές στήλες ύψους 0,5-2 μέτρων: η μία είναι η μονάδα του πομπού και η πηγή εκπομπής αόρατων ακτινοβολιών και η άλλη είναι η μονάδα του δέκτη, η οποία λαμβάνει τα σήματα, τα αναλύει, και ανιχνεύει τους εισβολείς που διέρχονται μεταξύ των δύο μονάδων. Εξοπλίζουμε το πεδίο με 4 ή 6 ζεύγη δίστηλων  ανιχνευτών και το σύστημα δημιουργεί μια ζώνη προστασίας και ανίχνευσης περιμετρικά του χώρου έως 100 μέτρα.

Αόρατη υπόγεια κάλυψη

Τα υπόγεια συστήματα ανίχνευσης καλωδίωσης προσφέρουν αξιόπιστη προστασία στις περιπτώσεις που τα περιμετρικά συστήματα θωράκισης είναι αναγκαία. Έξυπνοι αισθητήρες ογκομέτρησης παρέχουν μοναδικές δυνατότητες ανίχνευσης, συμπεριλαμβανομένης της ακριβούς θέσης ανεπιθύμητων επισκεπτών είτε περπατούν, είτε τρέχουν, είτε σέρνονται σε ακτίνα 3 μέτρων.

Με κάλυψη ακτίνας 400 μέτρων ανά επεξεργαστή, το σύστημα αποτελείται από μια μονάδα επεξεργασίας και δύο ζεύγη καλωδίωσης αισθητήρων που μπορούν να θαφτούν κατά μήκος της περιμέτρου μιας εγκατάστασης στο χώμα, στην άσφαλτο ή στο οπλισμένο σκυρόδεμα. Έτσι, δημιουργούμε ένα πεδίο ανίχνευσης γύρω από το ζεύγος της καλωδίωσης των αισθητήρων που επιτρέπει την άμεση ανίχνευση εισβολέων.

Οι εγκαταστάτες της Millenguard τοποθετούν τους υπόγειους ανιχνευτές και τους παραμετροποιούν με ευκολία ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε περίστασης. Εν συνεχεία, ρυθμίζουμε τους αισθητήρες με διαφορετικούς υπολογισμούς βαθμονόμησης, ώστε να αντισταθμίζονται οι διακυμάνσεις στην σύσταση του εδάφους και να έχουμε μια ομοιόμορφη ανίχνευση σε όλο το προστατευμένο πεδίο. Με την βοήθεια εξειδικευμένων λογισμικών μπορούμε  να διαχωρίσουμε διαφορετικές ζώνες ανίχνευσης του προστατευόμενου πεδίου  με γνώμονα την ύψιστη ασφάλεια, αλλά και τις λιγότερες απαιτήσεις σε δαπάνες εξοπλισμού.

Προστασία συρματοπλέγματος

Τα συστήματα προστασίας συρματοπλέγματος αποτελούν την σύγχρονη λύση περιμετρικής θωράκισης εξαιτίας της μοναδικής τους ικανότητας να εντοπίσουν διαταραχές και εισβολές εντός περιμέτρου 3 μέτρων, αλλά και να εξαλείψουν την σήμανση ψευδών συναγερμών.

Ευφυείς αισθητήρες ανιχνεύουν αξιόπιστα τις προσπάθειες να αναρριχηθεί κάποιος ή να κόψει το συρματόπλεγμα, χωρίς να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα λόγω άλλων παραμέτρων και συνθηκών, όπως για παράδειγμα του αέρα, της βροχής, ή του θορύβου ενός οχήματος.

Οι εγκαταστάτες της Millenguard χρησιμοποιούν εξειδικευμένο λογισμικό που τους επιτρέπει να διαχωρίσουν ζώνες προστασίας οπουδήποτε εντός της καλωδίωσης, να εξασφαλίσουν την μέγιστη δυνατή προστασία, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τις απαιτήσεις σε εξοπλισμό αλλά και το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης.

Επιλέγω Millenguard Security

 

Καθιερώσαμε μία σειρά από καινοτομίες

Δημιουργήσαμε το νέο μοντέλο Φρουρού

Ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα

Μελετάμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

210 8056326

ή στείλτε μας μήνυμα:
captcha
Ανανέωση

Τμήμα Πληροφοριών

Στη Millenguard Security λειτουργεί ειδικό Τμήμα Πληροφοριών, προκειμένου να τροφοδοτεί με επίκαιρα και έγκυρα δεδομένα τον Διευθυντή Ασφαλείας και τους επιμέρους Αρχιφύλακες.

Ενδεικτικά:

  • Λαμβάνει και αξιολογεί όλες τις ημερήσιες αναφορές από τους φρουρούς και τους επόπτες
  • Συγκεντρώνει πληροφορίες για τις περιοχές που φρουρεί η Millenguard
  • Αξιολογεί πρωτογενείς πληροφορίες ή δημόσιες ανακοινώσεις
  • Παρακολουθεί γεγονότα, τοπικές συνθήκες, σημαντικές ημερομηνίες
  • Υπολογίζει σε καθημερινή βάση δείκτες επικινδυνότητας ανά περιοχή και ανά στόχο
  • Ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων μας και τον πελάτη για αξιοσημείωτα στοιχεία ημέρας

Εκπαιδεύοντας VIP συνοδούς

Έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις το επάγγελμα του VIP συνοδού ασφαλείας; Συγχαρητήρια διότι η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται. Πρέπει όμως να είσαι σωστά προετοιμασμένος, όχι μόνο για τις εξετάσεις, αλλά και για τις υψηλές απαιτήσεις που έχει η προστασία των της ανθρώπινης ζωής.

Στη Millenguard Security αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Κέντρο δια Βίου Μάθησης για να μπορούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο από εκπαίδευση. Να δώσουμε γνώσεις ψυχολογίας, παρατήρησης, πρώτων βοηθειών, αλλά και εμπειρία από τα παλαιά στελέχη μας.

Μπορούμε να σου δώσουμε τα εφόδια που χρειάζεσαι, γιατί εμείς δεν είμαστε ΚΕΚ, είμαστε εταιρεία VIP ασφαλείας.

Ανάγκη για VIP συνοδεία / προσωποφύλαξη;

Οι VIP φρουροί μας είναι επιχειρησιακά έτοιμοι, άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι, εξοπλισμένοι, με πλούσιο βιογραφικό δίπλα σε γνωστούς επιχειρηματίες και ανθρώπους του θεάματος. Διακριτικά θα βρεθούν αμέσως δίπλα σας.

Μάθετε περισσότερα

Με τη δύναμη της AVMap...

Η Millenguard Security υιοθετεί όλα τα πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, πρωτοπορεί σε θέματα επιχειρησιακής οργάνωσης, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, απορρήτου και ασφάλειας πληροφοριών.

 

iso-certification-consultancy-250x250    AVMap GROUP low