Διπλοί υπέρυθροι ανιχνευτές

Η σύγχρονη υπέρυθρη τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Millenguardδίνει την δυνατότητα για τοποθέτηση δίστηλων αισθητήρων με σκοπό την ανίχνευση ανθρώπινης κίνησης περιμετρικά του φυλασσόμενου χώρου.  Οι αισθητήρες εντοπίζουν την διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ περιβάλλοντος χώρου και κινούμενου αντικειμένου / ανθρώπου, καθώς επίσης και τον ρυθμό μεταβολής στον τρισδιάστατο χώρο.
Ανθεκτικές αδιάβροχες κατασκευές με ενσωματωμένους θερμοανιχνευτές αυτορυθμίζονται έτσι ώστε να εξασφαλίζουν αξιοπιστία κάτω από οποιεσδήποτε περιβαλλοντικές και θερμοκρασιακές συνθήκες.

Τοποθετούμε δύο αντικριστές στήλες ύψους 0,5-2 μέτρων: η μία είναι η μονάδα του πομπού και η πηγή εκπομπής αόρατων ακτινοβολιών και η άλλη είναι η μονάδα του δέκτη, η οποία λαμβάνει τα σήματα, τα αναλύει, και ανιχνεύει τους εισβολείς που διέρχονται μεταξύ των δύο μονάδων. Εξοπλίζουμε το πεδίο με 4 ή 6 ζεύγη δίστηλων  ανιχνευτών και το σύστημα δημιουργεί μια ζώνη προστασίας και ανίχνευσης περιμετρικά του χώρου έως 100 μέτρα.

Επιλέγω Millenguard Security

 

Καθιερώσαμε μία σειρά από καινοτομίες

Δημιουργήσαμε το νέο μοντέλο Φρουρού

Ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα

Μελετάμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

210 8056326

ή στείλτε μας μήνυμα:
captcha
Ανανέωση

Τμήμα Πληροφοριών

Στη Millenguard Security λειτουργεί ειδικό Τμήμα Πληροφοριών, προκειμένου να τροφοδοτεί με επίκαιρα και έγκυρα δεδομένα τον Διευθυντή Ασφαλείας και τους επιμέρους Αρχιφύλακες.

Ενδεικτικά:

  • Λαμβάνει και αξιολογεί όλες τις ημερήσιες αναφορές από τους φρουρούς και τους επόπτες
  • Συγκεντρώνει πληροφορίες για τις περιοχές που φρουρεί η Millenguard
  • Αξιολογεί πρωτογενείς πληροφορίες ή δημόσιες ανακοινώσεις
  • Παρακολουθεί γεγονότα, τοπικές συνθήκες, σημαντικές ημερομηνίες
  • Υπολογίζει σε καθημερινή βάση δείκτες επικινδυνότητας ανά περιοχή και ανά στόχο
  • Ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων μας και τον πελάτη για αξιοσημείωτα στοιχεία ημέρας

Εκπαιδεύοντας VIP συνοδούς

Έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις το επάγγελμα του VIP συνοδού ασφαλείας; Συγχαρητήρια διότι η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται. Πρέπει όμως να είσαι σωστά προετοιμασμένος, όχι μόνο για τις εξετάσεις, αλλά και για τις υψηλές απαιτήσεις που έχει η προστασία των της ανθρώπινης ζωής.

Στη Millenguard Security αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Κέντρο δια Βίου Μάθησης για να μπορούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο από εκπαίδευση. Να δώσουμε γνώσεις ψυχολογίας, παρατήρησης, πρώτων βοηθειών, αλλά και εμπειρία από τα παλαιά στελέχη μας.

Μπορούμε να σου δώσουμε τα εφόδια που χρειάζεσαι, γιατί εμείς δεν είμαστε ΚΕΚ, είμαστε εταιρεία VIP ασφαλείας.

Ανάγκη για VIP συνοδεία / προσωποφύλαξη;

Οι VIP φρουροί μας είναι επιχειρησιακά έτοιμοι, άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι, εξοπλισμένοι, με πλούσιο βιογραφικό δίπλα σε γνωστούς επιχειρηματίες και ανθρώπους του θεάματος. Διακριτικά θα βρεθούν αμέσως δίπλα σας.

Μάθετε περισσότερα

Με τη δύναμη του Ομίλου AVMap...

Η Millenguard Security, εταιρεία του Ελληνικού Ομίλου AVMap, υιοθετεί όλα τα πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, πρωτοπορεί σε θέματα επιχειρησιακής οργάνωσης, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, απορρήτου και ασφάλειας πληροφοριών.

 

iso-certification-consultancy-250x250    AVMap GROUP low