Σας έκοψαν το τηλέφωνο;

Στη περίπτωση που η γραμμή του τηλεφώνου σας έχει κοπεί ή αν έχετε αποφασίσει να ακυρώσετε την σταθερή τηλεφωνία σας, η Millenguard σας παρέχει αδιάκοπη ασφάλεια και προστασία του σπιτιού και της επιχείρησης σας.

Εάν η γραμμή του τηλεφώνου σας έχει κοπεί είτε λόγω εξωτερικών παραγόντων είτε λόγω κάποιου εισβολέα, η Millenguard θα είναι εκεί για να σας προστατεύσει. Η Millenguard  Υπηρεσία Ασύρματης Παρακολούθησης είναι μία αξιόπιστη λύση που στέλνει αυτόματα ένα ασύρματο σήμα στον Κέντρο Λήψης Σημάτων της Millenguard για να αναφέρει όλους τους συναγερμούς. Επιπλέον, η ασύρματη τεχνολογία επιτρέπει να λαμβάνετε σήματα συναγερμού μέσω κινητού τηλεφώνου ή μέσω email, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

Προχωρήστε σε ασύρματες λύσεις. Εμπιστευτείτε την Υπηρεσία Ασύρματης Παρακολούθησης της Millenguard ως πρώτη γραμμή άμυνας για το σπίτι και την επιχείρηση σας. Επιπρόσθετα, η υπηρεσία μας είναι ιδανική για μέρη που η γραμμή τηλεφώνου δεν είναι διαθέσιμη, όπως υπόγειοι αποθηκευτικοί χώροι, χώροι στάθμευσης, κ.ά.

Η Millenguard προσφέρει επιπλέον μια οικονομική λύση για εταιρίες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Υπηρεσία αυτή ως πρωταρχικό σύστημα ασφαλείας και επικοινωνίας. Μπορείτε να το κάνετε μόνο με μια μικρή χρέωση για την ασύρματη υπηρεσία αντί να δεσμεύετε πολλαπλές τηλεφωνικές γραμμές.

Κανένα σύστημα ασφαλείας δεν είναι απόλυτα ολοκληρωμένο, χωρίς την ασύρματη σύνδεση και παρακολούθηση. Επικοινωνήστε μαζί μας και μείνετε για πάντα συνδεδεμένοι και προστατευμένοι.

Επιλέγω Millenguard Security

 

Καθιερώσαμε μία σειρά από καινοτομίες

Δημιουργήσαμε το νέο μοντέλο Φρουρού

Ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα

Μελετάμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

210 8056326

ή στείλτε μας μήνυμα:
captcha
Ανανέωση

Τμήμα Πληροφοριών

Στη Millenguard Security λειτουργεί ειδικό Τμήμα Πληροφοριών, προκειμένου να τροφοδοτεί με επίκαιρα και έγκυρα δεδομένα τον Διευθυντή Ασφαλείας και τους επιμέρους Αρχιφύλακες.

Ενδεικτικά:

  • Λαμβάνει και αξιολογεί όλες τις ημερήσιες αναφορές από τους φρουρούς και τους επόπτες
  • Συγκεντρώνει πληροφορίες για τις περιοχές που φρουρεί η Millenguard
  • Αξιολογεί πρωτογενείς πληροφορίες ή δημόσιες ανακοινώσεις
  • Παρακολουθεί γεγονότα, τοπικές συνθήκες, σημαντικές ημερομηνίες
  • Υπολογίζει σε καθημερινή βάση δείκτες επικινδυνότητας ανά περιοχή και ανά στόχο
  • Ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων μας και τον πελάτη για αξιοσημείωτα στοιχεία ημέρας

Εκπαιδεύοντας VIP συνοδούς

Έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις το επάγγελμα του VIP συνοδού ασφαλείας; Συγχαρητήρια διότι η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται. Πρέπει όμως να είσαι σωστά προετοιμασμένος, όχι μόνο για τις εξετάσεις, αλλά και για τις υψηλές απαιτήσεις που έχει η προστασία των της ανθρώπινης ζωής.

Στη Millenguard Security αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Κέντρο δια Βίου Μάθησης για να μπορούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο από εκπαίδευση. Να δώσουμε γνώσεις ψυχολογίας, παρατήρησης, πρώτων βοηθειών, αλλά και εμπειρία από τα παλαιά στελέχη μας.

Μπορούμε να σου δώσουμε τα εφόδια που χρειάζεσαι, γιατί εμείς δεν είμαστε ΚΕΚ, είμαστε εταιρεία VIP ασφαλείας.

Ανάγκη για VIP συνοδεία / προσωποφύλαξη;

Οι VIP φρουροί μας είναι επιχειρησιακά έτοιμοι, άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι, εξοπλισμένοι, με πλούσιο βιογραφικό δίπλα σε γνωστούς επιχειρηματίες και ανθρώπους του θεάματος. Διακριτικά θα βρεθούν αμέσως δίπλα σας.

Μάθετε περισσότερα

Με τη δύναμη του Ομίλου AVMap...

Η Millenguard Security, εταιρεία του Ελληνικού Ομίλου AVMap, υιοθετεί όλα τα πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, πρωτοπορεί σε θέματα επιχειρησιακής οργάνωσης, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, απορρήτου και ασφάλειας πληροφοριών.

 

iso-certification-consultancy-250x250    AVMap GROUP low