Ανίχνευση μονοξειδίου του άνθρακα

 Το μονοξείδιο του άνθρακα, γνωστό και ως ο «σιωπηλός εκτελεστής» αποτελεί τη βασική αιτία θανάτων από δηλητηριάσεις από ατυχήματα. Συνήθως προκαλούνται από μαγειρικό εξοπλισμό, εστίες γκαζιού, οχήματα σε παρακείμενα γκαράζ ή από υπόγεια διαρροή στο σπίτι.

 Οι περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι έχουν δηλητηριαστεί από μονοξείδιο του άνθρακα, όταν πλέον είναι αργά. Με την έκθεση στο μονοξείδιο του άνθρακα, το οξυγόνο στο αίμα, αντικαθίσταται σταδιακά από το τελευταίο, οδηγώντας το άτομο στην ασφυξία. Τα συμπτώματα δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα εκφράζονται ως συμπτώματα γρίπης και δυσκολία στην αναπνοή. Τα άτομα που εκτίθενται σε μονοξείδιο του άνθρακα αρρωσταίνουν σοβαρά ενώ μπορεί και να πεθάνουν μέσα σε 15 λεπτά.

 Η Millenguard εγκαθιστά ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα, συνδεδεμένους με το σύστημα ασφαλείας όπου παρακολουθούνται 24 ώρες το 24ωρο. Εάν τα επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα αυξηθούν ανησυχητικά, θα ειδοποιηθείτε άμεσα από το  Κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού της Millenguard.

Πλεονεκτήματα

  • Ανίχνευση CO: Οι ανιχνευτές σημαίνουν συναγερμό προτού η ποσότητα μονοξειδίου του άνθρακα πλησιάσει σε θανατηφόρα επίπεδα, έτσι ώστε να εκκενώσετε το χώρο σας έγκαιρα μαζί με την οικογένειά σας.

  • 24ωρη παρακολούθηση: Ασύρματοι ανιχνευτές συνδέονται με το σύστημα ασφαλείας και παρακολουθούνται 24ώρες το 24ωρο από το Κέντρο της Millenguard. Εάν παρουσιαστεί τεχνικό πρόβλημα ή ανιχνευτεί μονοξείδιο του άνθρακα, ενεργούμε άμεσα για να πιστοποιήσουμε ότι είστε ασφαλείς.

  • Υφιστάμενα συστήματα συναγερμού και ασφαλείας: Έχετε ήδη εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού και ασφαλείας; Μπορούμε να εγκαταστήσουμε ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα στο σύστημά σας και να εξασφαλίσουμε την ολοκληρωτική προστασία των αγαπημένων σας προσώπων.

  • Ασύρματη σύνδεση: Στα περισσότερα συστήματα συναγερμού μπορούν να ενσωματωθούν ασύρματοι ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα. Έτσι, έχετε και την ασφάλεια που θέλετε και ξενοιάζετε από τρύπες στους τοίχους και καλώδια στο πάτωμα.

Επιλέγω Millenguard Security

 

Καθιερώσαμε μία σειρά από καινοτομίες

Δημιουργήσαμε το νέο μοντέλο Φρουρού

Ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα

Μελετάμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

210 8056326

ή στείλτε μας μήνυμα:
captcha
Ανανέωση

Τμήμα Πληροφοριών

Στη Millenguard Security λειτουργεί ειδικό Τμήμα Πληροφοριών, προκειμένου να τροφοδοτεί με επίκαιρα και έγκυρα δεδομένα τον Διευθυντή Ασφαλείας και τους επιμέρους Αρχιφύλακες.

Ενδεικτικά:

  • Λαμβάνει και αξιολογεί όλες τις ημερήσιες αναφορές από τους φρουρούς και τους επόπτες
  • Συγκεντρώνει πληροφορίες για τις περιοχές που φρουρεί η Millenguard
  • Αξιολογεί πρωτογενείς πληροφορίες ή δημόσιες ανακοινώσεις
  • Παρακολουθεί γεγονότα, τοπικές συνθήκες, σημαντικές ημερομηνίες
  • Υπολογίζει σε καθημερινή βάση δείκτες επικινδυνότητας ανά περιοχή και ανά στόχο
  • Ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων μας και τον πελάτη για αξιοσημείωτα στοιχεία ημέρας

Εκπαιδεύοντας VIP συνοδούς

Έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις το επάγγελμα του VIP συνοδού ασφαλείας; Συγχαρητήρια διότι η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται. Πρέπει όμως να είσαι σωστά προετοιμασμένος, όχι μόνο για τις εξετάσεις, αλλά και για τις υψηλές απαιτήσεις που έχει η προστασία των της ανθρώπινης ζωής.

Στη Millenguard Security αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Κέντρο δια Βίου Μάθησης για να μπορούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο από εκπαίδευση. Να δώσουμε γνώσεις ψυχολογίας, παρατήρησης, πρώτων βοηθειών, αλλά και εμπειρία από τα παλαιά στελέχη μας.

Μπορούμε να σου δώσουμε τα εφόδια που χρειάζεσαι, γιατί εμείς δεν είμαστε ΚΕΚ, είμαστε εταιρεία VIP ασφαλείας.

Ανάγκη για VIP συνοδεία / προσωποφύλαξη;

Οι VIP φρουροί μας είναι επιχειρησιακά έτοιμοι, άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι, εξοπλισμένοι, με πλούσιο βιογραφικό δίπλα σε γνωστούς επιχειρηματίες και ανθρώπους του θεάματος. Διακριτικά θα βρεθούν αμέσως δίπλα σας.

Μάθετε περισσότερα

Με τη δύναμη του Ομίλου AVMap...

Η Millenguard Security, εταιρεία του Ελληνικού Ομίλου AVMap, υιοθετεί όλα τα πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, πρωτοπορεί σε θέματα επιχειρησιακής οργάνωσης, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, απορρήτου και ασφάλειας πληροφοριών.

 

iso-certification-consultancy-250x250    AVMap GROUP low