Ανίχνευση πλημμύρας

Μην περιμένετε μέχρι να γίνει η ζημιά!

Εάν γνωρίζετε κάποιον που έχει υποστεί ζημιές από πλημμύρα και διαρροή νερού, τότε ξέρετε πόσο καταστροφικές μπορεί να είναι. Κάθε χρόνο χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πλημμύρες ή διαρροές που περνάνε απαρατήρητες. Για αυτό αφήστε την Millenguard να σας βοηθήσει, ώστε το δικό σας να μην γίνει ένα από αυτά. Τα συστήματα καταγραφής του επιπέδου του νερού είναι απαραίτητα σε οικογένειες που έχουν εξοχικά ή σε εκείνους που ταξιδεύουν συχνά. Έτσι, έχετε την ηρεμία σας, ενώ μπορεί να βρίσκεστε εκτός πόλεως ή χώρας. Οι βλάβες που προκαλούνται από διαρροή νερού μπορεί να οφείλονται σε διάφορες αιτίες, π.χ. σπασμένους σωλήνες, δεξαμενές που έχουν διαρροή ακόμα και από ραγίσματα που έχουν προκληθεί από τον πάγο. Πέρα από την οικονομική ζημιά που μπορεί να υποστείτε, κινδυνεύει άμεσα και η υγεία σας. Μην ξεχνάτε ότι η μούχλα και η υγρασία προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα.

Η υπηρεσία ανίχνευσης πλημμύρας της Millenguard θα εντοπίσει κάθε μεταβολή της στάθμης του νερού στο σπίτι ή την επιχείρηση σας, ενώ μπορεί να βρίσκεστε μακριά. Στρατηγικά τοποθετημένοι αισθητήρες παρακολουθούν τα επίπεδα του νερού όλο το εικοσιτετράωρο και, εάν ανιχνευθούν υψηλά επίπεδα, το Κέντρο Λήψης Σημάτων μας θα σας ενημερώσει αμέσως, ώστε το πρόβλημα να σταματήσει πριν η ζημιά γίνει καταστροφική. Η Millenguard ανίχνευση πλημμύρας εξοικονομεί χιλιάδες ευρώ που θα σπαταλούσατε σε επισκευές για την οικογένεια ή την επιχείρησή σας.

Επιλέγω Millenguard Security

 

Καθιερώσαμε μία σειρά από καινοτομίες

Δημιουργήσαμε το νέο μοντέλο Φρουρού

Ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα

Μελετάμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

210 8056326

ή στείλτε μας μήνυμα:
captcha
Ανανέωση

Τμήμα Πληροφοριών

Στη Millenguard Security λειτουργεί ειδικό Τμήμα Πληροφοριών, προκειμένου να τροφοδοτεί με επίκαιρα και έγκυρα δεδομένα τον Διευθυντή Ασφαλείας και τους επιμέρους Αρχιφύλακες.

Ενδεικτικά:

  • Λαμβάνει και αξιολογεί όλες τις ημερήσιες αναφορές από τους φρουρούς και τους επόπτες
  • Συγκεντρώνει πληροφορίες για τις περιοχές που φρουρεί η Millenguard
  • Αξιολογεί πρωτογενείς πληροφορίες ή δημόσιες ανακοινώσεις
  • Παρακολουθεί γεγονότα, τοπικές συνθήκες, σημαντικές ημερομηνίες
  • Υπολογίζει σε καθημερινή βάση δείκτες επικινδυνότητας ανά περιοχή και ανά στόχο
  • Ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων μας και τον πελάτη για αξιοσημείωτα στοιχεία ημέρας

Εκπαιδεύοντας VIP συνοδούς

Έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις το επάγγελμα του VIP συνοδού ασφαλείας; Συγχαρητήρια διότι η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται. Πρέπει όμως να είσαι σωστά προετοιμασμένος, όχι μόνο για τις εξετάσεις, αλλά και για τις υψηλές απαιτήσεις που έχει η προστασία των της ανθρώπινης ζωής.

Στη Millenguard Security αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Κέντρο δια Βίου Μάθησης για να μπορούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο από εκπαίδευση. Να δώσουμε γνώσεις ψυχολογίας, παρατήρησης, πρώτων βοηθειών, αλλά και εμπειρία από τα παλαιά στελέχη μας.

Μπορούμε να σου δώσουμε τα εφόδια που χρειάζεσαι, γιατί εμείς δεν είμαστε ΚΕΚ, είμαστε εταιρεία VIP ασφαλείας.

Ανάγκη για VIP συνοδεία / προσωποφύλαξη;

Οι VIP φρουροί μας είναι επιχειρησιακά έτοιμοι, άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι, εξοπλισμένοι, με πλούσιο βιογραφικό δίπλα σε γνωστούς επιχειρηματίες και ανθρώπους του θεάματος. Διακριτικά θα βρεθούν αμέσως δίπλα σας.

Μάθετε περισσότερα

Με τη δύναμη του Ομίλου AVMap...

Η Millenguard Security, εταιρεία του Ελληνικού Ομίλου AVMap, υιοθετεί όλα τα πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, πρωτοπορεί σε θέματα επιχειρησιακής οργάνωσης, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, απορρήτου και ασφάλειας πληροφοριών.

 

iso-certification-consultancy-250x250    AVMap GROUP low