Επαγγελματικοί χώροι

Οι φρουροί μας  ταιριάζουν με το προφίλ που ψάχνετε. Ένα φιλικό ευγενικό πρόσωπο θα υποδεχθεί τους επισκέπτες και τους πελάτες στις εγκαταστάσεις σας. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζετε μια δυναμική επιβλητική παρουσία για την προστασία των εγκαταστάσεων, της υποδομής σας και των ανθρώπινων πόρων σας μέρα νύχτα.

Έμπειροι, υποψιασμένοι, δοκιμασμένοι, εκπαιδευμένοι σας φρουρούν μέσα από την στολή τους που κρύβει πολλά μυστικά τακτικής, παρατήρησης, διασφάλισης της τάξης, άμυνας και εμπλοκής. Οι φρουροί μας είναι εκεί για να προβλέψουν ένα περιστατικό και να προλάβουν καταστάσεις προτού οι πελάτες ή το προσωπικό σας υποψιαστεί το παραμικρό. Διαχειρίζονται  εντάσεις και επιπλοκές με διακριτικότητα και διπλωματία, ακολουθώντας την στρατηγική που μαζί έχουμε σχεδιάσει.

Επιχειρήσεις και γραφεία

Millenguard-office-security

Όταν οι επαγγελματικοί σας χώροι επανδρώνονται με τους Millenguard φρουρούς, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προβάλλουμε κάθε λεπτό την σωστή εικόνα, την εικόνα που ταιριάζει στην εταιρική σας φιλοσοφία. Συναντούμε, χαιρετούμε και προστατεύουμε το προσωπικό σας κάθε λεπτό του 24ώρου. Ως η άμεση και πρώτη επαφή με τους επισκέπτες, τα στελέχη και τους πελάτες σας, οι Αξιωματικοί Ασφάλειας και οι ομάδες των φρουρών μας μεριμνούν για την προστασία των γραφείων σας, των εμπορικών ακινήτων σας, τα διοικητικά κτίρια και εξασφαλίζουν την τάξη και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, της κινητής και ακίνητης επαγγελματικής περιουσίας σας, του ανθρώπινου δυναμικού σας με διακριτική παρουσία και έλεγχο των εισερχομένων και εξερχομένων ατόμων, αντικειμένων και οχημάτων.

Εγκαταστάσεις πληροφορικής

Με την έκρηξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, της εκτεταμένης χρήσης των επαγγελματικών και κοινωνικών δικτύων, το διαδίκτυο αγγίζει στις μέρες μας αμέτρητες πτυχές της ιδιωτικής και της επαγγελματικής ζωής μας. Η διαχείριση των πληροφοριών και των δεδομένων απαιτούν περισσότερο από ποτέ λύσεις ασφάλειας υψηλών προδιαγραφών. Ολοένα και περισσότεροι οργανισμοί προστατεύουν πλέον με μέτρα ασφάλειας υψηλών προδιαγραφών πληροφορίες για τις πωλήσεις, την πνευματική ιδιοκτησία, τα αρχεία των πελατών τους, και  εξειδικευμένες εφαρμογές που έχουν αναπτύξει.

Η Millenguard Security θέτει ειδικές υπηρεσίες ασφάλειας πληροφοριών στην διάθεσή σας όπου η ανωνυμία και η εμπιστευτικότητα είναι το Α και το Ω.

Αποθήκες

Millenguard-business-security

Δυναμικοί, ευέλικτοι και προσεκτικοί, οι ειδικά εκπαιδευμένοι φρουροί της Millenguard Security δεν πτοούνται όταν πρόκειται να εργαστούν σε εχθρικά περιβάλλοντα. Η πλειοψηφία των φρουρών τέτοιου είδους εγκαταστάσεων προέρχεται από τις ομάδες των ειδικών δυνάμεων: ανταποκρίνονται άμεσα σε οποιαδήποτε πρόκληση, κινούνται και παρατηρούν τον περιβάλλοντα χώρο. Για την μέγιστη προστασία, εγκαθιστούμε κλειστό κύκλωμα καμερών παρακολούθησης CCTVσκανάροντας κάθε τετραγωνικό εκατοστό της αποθήκης ή του κέντρου διανομής σας. Έτσι, οι φρουροί μας:

 • Εντοπίζουν τις αδυναμίες της υφιστάμενης υποδομής ασφάλειας του χώρου
 • Ανιχνεύουν ύποπτες κινήσεις στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο της εγκατάστασής σας
 • Χειρίζονται συστήματα τηλεπαρακολούθησης και απομακρυσμένης λειτουργίας πυλών

Διαχείριση κλειδιών και συναγερμού

Το να αναθέτετε στο προσωπικό σας την διαχείριση των κλειδιών και την ασφαλή φύλαξή τους κατά τις νυκτερινές ώρες ή σε ώρες που δεν λειτουργούν οι εγκαταστάσεις σας, μπορεί να αποβεί μοιραίο. Σε περίπτωση πυρκαγιάς ή διάρρηξης, οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές και να κοστίσουν από μερικές χιλιάδες έως εκατομμύρια ευρώ. Με την Υπηρεσία φύλαξης κλειδιών της Millenguard ανοίγουμε τις πόρτες σας χωρίς καμία καθυστέρηση, όποτε εσείς το θελήσετε.

Τα κλειδιά σας, οι κωδικοί συναγερμών σας και άλλα είδη ασφάλειας της περιουσίας και των πληροφοριών σας παραμένουν προστατευμένα σε ασφαλή χώρο. Γνωρίζουμε τις εγκαταστάσεις σας καλύτερα από το προσωπικό σας, συμβουλεύουμε το προσωπικό σας και είμαστε εκεί σε κάθε ανάγκη και έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει.

Απολαμβάνετε την Υπηρεσία φύλαξης κλειδιών της Millenguard? Ανοίγουμε τις πόρτες σας όταν το επιθυμείτε και κλείνουμε τις πόρτες σας όποτε το χρειάζεστε.

Χώροι στάθμευσης

Στα πλαίσια της προστασίας των εγκαταστάσεών σας, η Millenguard Security παρακολουθεί τις υποδομές στάθμευσης του οργανισμού σας ή τους χώρους στάθμευσης που εκμεταλλεύεστε εμπορικά. Κινούμενοι φρουροί και επόπτες διενεργούν συχνές περιπολίες σε τυχαία χρονικά διαστήματα βάσει οργανωμένου πλάνου και:

 • Αποθαρρύνουν τους ληστές και άλλους κακόβουλους από βανδαλισμούς
 • Επιβεβαιώνουν ότι οι επισκέπτες και οι πελάτες σας σταθμεύουν σωστά στις διαγραμμισμένες θέσεις στάθμευσης
 • Βοηθούν τους οδηγούς να εντοπίσουν διαθέσιμες θέσεις και εξόδους
 • Επιβάλλουν το κανονιστικό πλαίσιο χρήσης του χώρου στάθμευσης
 • Παρακολουθούν την χρήση των χώρων στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες και βοηθούν τα άτομα με αναπηρία

Σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε περιστατικό, οι περιπολίες μας εξασφαλίζουν την άμεση αντιμετώπισή τους, την λεπτομερή καταγραφή των περιστατικών και την αναφορά τους σε όλους τους κατάλληλους φορείς. Εάν το απαιτούν οι περιστάσεις, καλούνται η Αστυνομία και οι πρώτες βοήθειες. Οι φρουροί μας ελέγχουν, επίσης, συστηματικά την ορθή λειτουργία, την χρήση και την σωστή συντήρηση των φωτιζόμενων πινακίδων, των πυλών εξόδου και όλου του εξοπλισμού της κάθε εγκατάστασης. Θα προβούμε σε βελτιωτικές προτάσεις και ενέργειες όπου το απαιτούν οι περιστάσεις.

Επιλέγω Millenguard Security

 

Καθιερώσαμε μία σειρά από καινοτομίες

Δημιουργήσαμε το νέο μοντέλο Φρουρού

Ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα

Μελετάμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

210 8056326

ή στείλτε μας μήνυμα:
captcha
Ανανέωση

Τμήμα Πληροφοριών

Στη Millenguard Security λειτουργεί ειδικό Τμήμα Πληροφοριών, προκειμένου να τροφοδοτεί με επίκαιρα και έγκυρα δεδομένα τον Διευθυντή Ασφαλείας και τους επιμέρους Αρχιφύλακες.

Ενδεικτικά:

 • Λαμβάνει και αξιολογεί όλες τις ημερήσιες αναφορές από τους φρουρούς και τους επόπτες
 • Συγκεντρώνει πληροφορίες για τις περιοχές που φρουρεί η Millenguard
 • Αξιολογεί πρωτογενείς πληροφορίες ή δημόσιες ανακοινώσεις
 • Παρακολουθεί γεγονότα, τοπικές συνθήκες, σημαντικές ημερομηνίες
 • Υπολογίζει σε καθημερινή βάση δείκτες επικινδυνότητας ανά περιοχή και ανά στόχο
 • Ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων μας και τον πελάτη για αξιοσημείωτα στοιχεία ημέρας

Εκπαιδεύοντας VIP συνοδούς

Έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις το επάγγελμα του VIP συνοδού ασφαλείας; Συγχαρητήρια διότι η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται. Πρέπει όμως να είσαι σωστά προετοιμασμένος, όχι μόνο για τις εξετάσεις, αλλά και για τις υψηλές απαιτήσεις που έχει η προστασία των της ανθρώπινης ζωής.

Στη Millenguard Security αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Κέντρο δια Βίου Μάθησης για να μπορούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο από εκπαίδευση. Να δώσουμε γνώσεις ψυχολογίας, παρατήρησης, πρώτων βοηθειών, αλλά και εμπειρία από τα παλαιά στελέχη μας.

Μπορούμε να σου δώσουμε τα εφόδια που χρειάζεσαι, γιατί εμείς δεν είμαστε ΚΕΚ, είμαστε εταιρεία VIP ασφαλείας.

Ανάγκη για VIP συνοδεία / προσωποφύλαξη;

Οι VIP φρουροί μας είναι επιχειρησιακά έτοιμοι, άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι, εξοπλισμένοι, με πλούσιο βιογραφικό δίπλα σε γνωστούς επιχειρηματίες και ανθρώπους του θεάματος. Διακριτικά θα βρεθούν αμέσως δίπλα σας.

Μάθετε περισσότερα

Με τη δύναμη της AVMap...

Η Millenguard Security υιοθετεί όλα τα πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, πρωτοπορεί σε θέματα επιχειρησιακής οργάνωσης, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, απορρήτου και ασφάλειας πληροφοριών.

 

iso-certification-consultancy-250x250    AVMap GROUP low