Μεταφορές

Ασφάλεια οχημάτων

Η ασφάλεια περιλαμβάνει και τη στενή παρακολούθηση της θέσης του οχήματός σας, με δυνατότητες μπουτόν πανικού, διαρκούς μέτρησης στοιχείων (π.χ. άνοιγμα πόρτας, υπέρβαση ορίου ταχύτητας, κλπ). Η Millenguard Security, διαθέτοντας ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Λήψης και Επεξεργασίας Σημάτων, αλλά και δανειζόμενη όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία από τον Όμιλο AVMap, είναι σε θέση να αναλάβει την ασφάλειά σας ως οδηγό, επιβάτη ή μεταφερόμενο εμπόρευμα, σε οποιαδήποτε προσωπικά ή επαγγελματικά οχήματα.

Λιμάνια και θαλάσσιες μεταφορές

Εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιεργειών, εξέδρες πετρελαιοφόρων, πορθμεία και ναυτιλιακές εταιρείες έρχονται σε επαφή με την Millenguard Security για να εξασφαλίσουν ότι οι συνθήκες θαλάσσιας ασφάλειας που εφαρμόζονται ανταποκρίνονται σε αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες. Η τεχνογνωσία μας και η υποδομή μας καλύπτει όλη την σφαίρα στην θαλάσσια προστασία και ασφάλεια.

Logistics

Εκτός από την παροχή υπηρεσιών στατικής φύλαξης, παρέχουμε λύσεις ασφάλειας για κινούμενη περιουσία. Μεταφέρετε τα εμπορεύματά σας ή άλλα πολύτιμα είδη; Έχουμε την υποδομή  και την τεχνογνωσία για να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας για τον εντοπισμό και την συνεχή παρακολούθηση των ειδών που σας ενδιαφέρουν. Οι σύμβουλοι ασφαλείας επεξεργάζονται τις ανάγκες σας, τα δρομολόγια και τις συνθήκες μεταφοράς και διεξάγουν μια μελέτη ελέγχου και ασφάλειας καθόλη την πορεία και τις στάσεις των δρομολογίων. Συνδυάζουμε την πληροφορική με την ασφάλεια και θέτουμε στην διάθεσή σας τον απαραίτητο εξοπλισμό και το εξειδικευμένο προσωπικό μας για να σας υποστηρίξουν να παρακολουθήσετε τα περιουσιακά σας είδη σε κάθε τους βήμα. Για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα, αναλαμβάνουμε επίσης να παρακολουθούμε εμείς την μεταφορά των ειδών και να σας αποστέλλουμε αναφορά ανά πάσα στιγμή.

Επιλέγω Millenguard Security

 

Καθιερώσαμε μία σειρά από καινοτομίες

Δημιουργήσαμε το νέο μοντέλο Φρουρού

Ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα

Μελετάμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

210 8056326

ή στείλτε μας μήνυμα:
captcha
Ανανέωση

Τμήμα Πληροφοριών

Στη Millenguard Security λειτουργεί ειδικό Τμήμα Πληροφοριών, προκειμένου να τροφοδοτεί με επίκαιρα και έγκυρα δεδομένα τον Διευθυντή Ασφαλείας και τους επιμέρους Αρχιφύλακες.

Ενδεικτικά:

  • Λαμβάνει και αξιολογεί όλες τις ημερήσιες αναφορές από τους φρουρούς και τους επόπτες
  • Συγκεντρώνει πληροφορίες για τις περιοχές που φρουρεί η Millenguard
  • Αξιολογεί πρωτογενείς πληροφορίες ή δημόσιες ανακοινώσεις
  • Παρακολουθεί γεγονότα, τοπικές συνθήκες, σημαντικές ημερομηνίες
  • Υπολογίζει σε καθημερινή βάση δείκτες επικινδυνότητας ανά περιοχή και ανά στόχο
  • Ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων μας και τον πελάτη για αξιοσημείωτα στοιχεία ημέρας

Εκπαιδεύοντας VIP συνοδούς

Έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις το επάγγελμα του VIP συνοδού ασφαλείας; Συγχαρητήρια διότι η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται. Πρέπει όμως να είσαι σωστά προετοιμασμένος, όχι μόνο για τις εξετάσεις, αλλά και για τις υψηλές απαιτήσεις που έχει η προστασία των της ανθρώπινης ζωής.

Στη Millenguard Security αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Κέντρο δια Βίου Μάθησης για να μπορούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο από εκπαίδευση. Να δώσουμε γνώσεις ψυχολογίας, παρατήρησης, πρώτων βοηθειών, αλλά και εμπειρία από τα παλαιά στελέχη μας.

Μπορούμε να σου δώσουμε τα εφόδια που χρειάζεσαι, γιατί εμείς δεν είμαστε ΚΕΚ, είμαστε εταιρεία VIP ασφαλείας.

Ανάγκη για VIP συνοδεία / προσωποφύλαξη;

Οι VIP φρουροί μας είναι επιχειρησιακά έτοιμοι, άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι, εξοπλισμένοι, με πλούσιο βιογραφικό δίπλα σε γνωστούς επιχειρηματίες και ανθρώπους του θεάματος. Διακριτικά θα βρεθούν αμέσως δίπλα σας.

Μάθετε περισσότερα

Με τη δύναμη της AVMap...

Η Millenguard Security υιοθετεί όλα τα πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, πρωτοπορεί σε θέματα επιχειρησιακής οργάνωσης, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, απορρήτου και ασφάλειας πληροφοριών.

 

iso-certification-consultancy-250x250    AVMap GROUP low