Παρακολούθηση δικτύου καμερών

Εκτός από την τοποθέτηση των φρουρών μας, η Millenguard  χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, εξασφαλίζει  την απομακρυσμένη παρακολούθηση της περιουσίας σας μέσω έξυπνων συνδυασμών δικτύων καμερών και αισθητήρων. Μια σειρά από αισθητήρες αιχμαλωτίζουν τις κινήσεις, την μάζα, την θερμοκρασία των ανεπιθύμητων επισκεπτών  που καταγράφονται άμεσα στην κάμερα . Ταυτόχρονα, αποστέλλεται σήμα στο Κέντρο Λήψης Εικόνας και Σημάτων της Millenguard για να αξιολογήσουν την ανάγκη άμεσης επέμβασης στον χώρο σας. Βάσει ενεργειών που έχουμε προσυμφωνήσει ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας, σας ειδοποιούμε τηλεφωνικά, αποστέλλουμε την Millenguard περιπολία μας, καλούμε την Αστυνομία  ή εισβάλλουμε στον χώρο σας.

Συνεχής ανάλυση των εικόνων

Η Millenguard Security, αξιοποιώντας τις υπερσύγχρονες υποδομές πληροφορικής του Ομίλου AVMap, λαμβάνει, καταγράφει και επεξεργάζεται σήματα εικόνας από εκατοντάδες κάμερες ασφαλείας των συνδρομητών της. Το έργο αυτό έχει αναλάβει το Κέντρο Λήψης Εικόνας, που απασχολεί άκρως εξειδικευμένους διαπιστευμένοι χειριστές.

Με την λήψη σήματος εικόνας (διέγερση του συναγερμού μίας κάμερας) από το σύστημα ασφαλείας στον χώρο του συνδρομητή, ο χειριστής του κέντρου λήψης παρατηρεί τα συμβάντα και εξακρυβώνει εάν πρόκειται για ψευδές σήμα ή όχι. Στη συνέχεια αξιολογεί τη σοβαρότητα του περιστατικού και αναλόγως πραγματοποιεί τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Ο χειριστής σημειώνει όλα τα περιστατικά και παράλληλα οι εικόνες αποθηκεύονται στις κεντρικές αποθηκευτικές μονάδες της AVMap. Με τοπν τρόπο αυτό, ο χειριστής ή ο επόπτης ασφαλείας της βάρδιας, έχει την δυνατότητα επανεπεξεργασίας των εικόνων προκειμένου να εξάγει δευτερογενή συμπεράσματα.

Μετά την πιστοποίηση ενός περιστατικού απειλής, ο χειριστής μεταφέρει την πληροφορία στο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού, όπου οι αρμόδιοι χειριστές αναλαμβάνουν να εκτελέσουν το συμφωνημένο με τον πελάτη πρωτόκολλο ενεργειών (ενημέρωση αστυνομίας, ενημέρωση Άμεσης Επέμβασης Περιπολικού Millenguard, σειριακή κλήση όλων των προσώπων που έχει δηλώσει ο πελάτης).

Άμεση επέμβαση

Εάν καλύπτεστε από το πρόγραμμα "Άμεσης Επέμβασης", τότε το "Κέντρο Λήψης Σημάτων" της Millenguard θα λάβει το σήμα συναγερμού σας σε λιγότερο από 1 λεπτό. Κάποιο από τα περιπολικά μας, κατάλληλα εξοπλισμένο και με ένστολους φρουρούς, θα έρθει στο χώρο σας άμεσα (λιγότερο από 10 λεπτά), συχνά πολύ πιο σύντομα από τα περιπολικά της αστυνομίας.

Στις περιοχές που καλύπτουμε, το 75% των περιπολικών μας είναι σταθμευμένο και σε ετοιμότητα σε στρατηγικές θέσεις, ώστε να μπορούν να επιχειρήσουν πραγματικά "άμεσα". Η επιλογή των θέσεων και το πλήθος περιπολικών ανά περιοχή, δίδεται από το κέντρο 3 φορές ημερησίως, λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές συνθήκες, την κυκλοφοριακή συμφόρηση, έκτακτα περιστατικά και ειδικές απαιτήσεις ορισμένων πελατών (π.χ. απουσία λόγω διακοπών).

Η επέμβαση των περιπολικών μας είναι ουσιαστική:

 • Χρησιμοποιούμε ένστολους φρουρούς και  αξιωματικούς άμεσης επέμβασης
 • Διενεργούμε ελέγχους για ενδεχόμενες εισβολές, βλάβες ή άλλες ενδείξεις διάρρηξης ή βίαιης εισόδου.
 • Καθιστούμε τις εγκαταστάσεις σας χώρους υψίστης ασφαλείας
 • Συνεργαζόμαστε με τους υπευθύνους ασφαλείας σας και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης
 • Εισβάλλουμε στον χώρο σας (αν είναι προ-συμφωνημένο) και αντιμετωπίζουμε κάθε περιστατικό

Επιλέγω Millenguard Security

 

Καθιερώσαμε μία σειρά από καινοτομίες

Δημιουργήσαμε το νέο μοντέλο Φρουρού

Ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα

Μελετάμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

210 8056326

ή στείλτε μας μήνυμα:
captcha
Ανανέωση

Τμήμα Πληροφοριών

Στη Millenguard Security λειτουργεί ειδικό Τμήμα Πληροφοριών, προκειμένου να τροφοδοτεί με επίκαιρα και έγκυρα δεδομένα τον Διευθυντή Ασφαλείας και τους επιμέρους Αρχιφύλακες.

Ενδεικτικά:

 • Λαμβάνει και αξιολογεί όλες τις ημερήσιες αναφορές από τους φρουρούς και τους επόπτες
 • Συγκεντρώνει πληροφορίες για τις περιοχές που φρουρεί η Millenguard
 • Αξιολογεί πρωτογενείς πληροφορίες ή δημόσιες ανακοινώσεις
 • Παρακολουθεί γεγονότα, τοπικές συνθήκες, σημαντικές ημερομηνίες
 • Υπολογίζει σε καθημερινή βάση δείκτες επικινδυνότητας ανά περιοχή και ανά στόχο
 • Ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων μας και τον πελάτη για αξιοσημείωτα στοιχεία ημέρας

Εκπαιδεύοντας VIP συνοδούς

Έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις το επάγγελμα του VIP συνοδού ασφαλείας; Συγχαρητήρια διότι η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται. Πρέπει όμως να είσαι σωστά προετοιμασμένος, όχι μόνο για τις εξετάσεις, αλλά και για τις υψηλές απαιτήσεις που έχει η προστασία των της ανθρώπινης ζωής.

Στη Millenguard Security αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Κέντρο δια Βίου Μάθησης για να μπορούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο από εκπαίδευση. Να δώσουμε γνώσεις ψυχολογίας, παρατήρησης, πρώτων βοηθειών, αλλά και εμπειρία από τα παλαιά στελέχη μας.

Μπορούμε να σου δώσουμε τα εφόδια που χρειάζεσαι, γιατί εμείς δεν είμαστε ΚΕΚ, είμαστε εταιρεία VIP ασφαλείας.

Ανάγκη για VIP συνοδεία / προσωποφύλαξη;

Οι VIP φρουροί μας είναι επιχειρησιακά έτοιμοι, άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι, εξοπλισμένοι, με πλούσιο βιογραφικό δίπλα σε γνωστούς επιχειρηματίες και ανθρώπους του θεάματος. Διακριτικά θα βρεθούν αμέσως δίπλα σας.

Μάθετε περισσότερα

Με τη δύναμη της AVMap...

Η Millenguard Security υιοθετεί όλα τα πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, πρωτοπορεί σε θέματα επιχειρησιακής οργάνωσης, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, απορρήτου και ασφάλειας πληροφοριών.

 

iso-certification-consultancy-250x250    AVMap GROUP low