Περιπολίες

Η πρόληψη ενός εγκλήματος είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Ωστόσο,  επεμβαίνουμε άμεσα και ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε εμπλοκή ή έκτακτο περιστατικό προκύψει. Οι Millenguard περιπολίες διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Βρισκόμαστε κοντά στις εγκαταστάσεις και το περιβάλλον σας. Οι περιπολούμενοι φρουροί μας κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας πραγματοποιούν τακτικούς ελέγχους, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες γωνίες και τυφλά σημεία. Σχεδιάζουμε πλάνο επισκέψεων και περιπολιών σε σύντομα αλλά τυχαία διαστήματα, έτσι ώστε οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες  να καταλάβουν ότι δεν έχουν λόγο να παραμονεύουν στην δική σας περιουσία.

Με τα πόδια, με αυτοκίνητο ή με μηχανή, οι Millenguard περιπολίες σας προστατεύουν μέρα νύχτα. Στην περίπτωση που η μόνιμη προσωπική φύλαξη σας φανεί δαπανηρή λύση, οι περιπολίες μας αποτελούν την ιδανική εναλλακτική και οικονομικά προσιτή λύση.

Προστασία στις διακοπές

H Millenguard Security φρουρεί την ιδιωτική σας κατοικία κατά την διάρκεια της απουσίας σας σε διακοπές ή σε επαγγελματικά ταξίδια μακράς διάρκειας. Εάν σκοπεύετε να απουσιάσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενημερώστε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Millenguard.

Οι κινούμενοι φρουροί μας παρακολουθούν συνεχώς την ιδιοκτησία σας με τακτικές περιπολίες σε τυχαία χρονικά διαστήματα προσφέροντάς σας ηρεμία και γαλήνη για να απολαύσετε πραγματικά τις διακοπές σας. Επίσης, σας συμβουλεύουμε για πρόσθετα μέτρα ασφαλείας και περιμετρικής  θωράκισης που καθιστούν την ιδιοκτησία σας εξαιρετικά δύσκολο στόχο κακόβουλων και ανεπιθύμητων επισκέψεων.

Αιφνίδιοι έλεγχοι περιουσίας

Η βασική περιπολία εγγυάται ότι οι φρουροί μας θα κάνουν προσεκτικό έλεγχο στην περιουσίας σας, ανά τακτά διαστήματα όλο το 24ωρο. Θα ελέγχουν τον περιβάλλοντα χώρο και τα μπαλκόνια, για ύποπτες κινήσεις ή πιθανές παραβιάσεις. Μπορείτε να διαλέξετε από 1 έως 12 επισκέψεις ανά 24ωρο. Οι περισσότεροι πελάτες επιλέγουν την ασφάλεια των 3 επισκέψεων μειώνοντας έτσι το κόστος.
Σε περίπτωση κινδύνου οι φρουροί αντιδρούν άμεσα, ενώ καθημερινά συμπληρώνουν λεπτομερή αναφορά (διαθέσιμη online και σε εσάς).

Επιλέγω Millenguard Security

 

Καθιερώσαμε μία σειρά από καινοτομίες

Δημιουργήσαμε το νέο μοντέλο Φρουρού

Ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα

Μελετάμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

210 8056326

ή στείλτε μας μήνυμα:
captcha
Ανανέωση

Τμήμα Πληροφοριών

Στη Millenguard Security λειτουργεί ειδικό Τμήμα Πληροφοριών, προκειμένου να τροφοδοτεί με επίκαιρα και έγκυρα δεδομένα τον Διευθυντή Ασφαλείας και τους επιμέρους Αρχιφύλακες.

Ενδεικτικά:

  • Λαμβάνει και αξιολογεί όλες τις ημερήσιες αναφορές από τους φρουρούς και τους επόπτες
  • Συγκεντρώνει πληροφορίες για τις περιοχές που φρουρεί η Millenguard
  • Αξιολογεί πρωτογενείς πληροφορίες ή δημόσιες ανακοινώσεις
  • Παρακολουθεί γεγονότα, τοπικές συνθήκες, σημαντικές ημερομηνίες
  • Υπολογίζει σε καθημερινή βάση δείκτες επικινδυνότητας ανά περιοχή και ανά στόχο
  • Ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων μας και τον πελάτη για αξιοσημείωτα στοιχεία ημέρας

Εκπαιδεύοντας VIP συνοδούς

Έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις το επάγγελμα του VIP συνοδού ασφαλείας; Συγχαρητήρια διότι η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται. Πρέπει όμως να είσαι σωστά προετοιμασμένος, όχι μόνο για τις εξετάσεις, αλλά και για τις υψηλές απαιτήσεις που έχει η προστασία των της ανθρώπινης ζωής.

Στη Millenguard Security αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Κέντρο δια Βίου Μάθησης για να μπορούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο από εκπαίδευση. Να δώσουμε γνώσεις ψυχολογίας, παρατήρησης, πρώτων βοηθειών, αλλά και εμπειρία από τα παλαιά στελέχη μας.

Μπορούμε να σου δώσουμε τα εφόδια που χρειάζεσαι, γιατί εμείς δεν είμαστε ΚΕΚ, είμαστε εταιρεία VIP ασφαλείας.

Ανάγκη για VIP συνοδεία / προσωποφύλαξη;

Οι VIP φρουροί μας είναι επιχειρησιακά έτοιμοι, άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι, εξοπλισμένοι, με πλούσιο βιογραφικό δίπλα σε γνωστούς επιχειρηματίες και ανθρώπους του θεάματος. Διακριτικά θα βρεθούν αμέσως δίπλα σας.

Μάθετε περισσότερα

Με τη δύναμη της AVMap...

Η Millenguard Security υιοθετεί όλα τα πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, πρωτοπορεί σε θέματα επιχειρησιακής οργάνωσης, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, απορρήτου και ασφάλειας πληροφοριών.

 

iso-certification-consultancy-250x250    AVMap GROUP low