Ασφάλεια χώρων συγκέντρωσης

Εμπορικά κέντρα - Πολυκαταστήματα

Οι φρουροί της Millenguard έχουν εμπειρία σε προστασία χώρων ευρείας συγκέντρωσης και κυκλοφορίας πελατών σας. Όταν προστατεύουμε μαζικά το κοινό σε χώρους όπου κινούνται βιαστικά οι οικογένειες και τα παιδιά τους, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να χειριζόμαστε διακριτικά τις καταστάσεις. Οι Millenguard φρουροί έχουν τα εφόδια να διαχειρίζονται το ευρύ κοινό, να αφήνουν εκατοντάδες κόσμου να προσέλθουν σε ένα εμπορικό κέντρο ή να εκκενώσουν ολόκληρα πολυκαταστήματα άμεσα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Παρακολουθούμε τον εμπορικό σας χώρο, επιβλέπουμε την λειτουργία του κέντρου ελέγχου και ασφαλείας σας, διαχειριζόμαστε τους χώρους στάθμευσης, παρέχουμε άμεσα υπηρεσίες πυρόσβεσης, πρώτων βοηθειών και εφαρμογής σχεδίων εκκένωσης.

Χώροι θεαμάτων

Τα θεματικά πάρκα, οι εκθέσεις και οι χώροι συναυλιών, μόνιμα ή προσωρινά εγκατεστημένα, απαιτούν ένα πλέγμα υπηρεσιών ασφάλειας από την είσοδο και το κυλικείο έως την σκιά του τελευταίου δένδρου και κάτω από την εξέδρα. Οι φρουροί μας, ένστολοι ή με πιο διακριτική παρουσία, αποτρέπουν τις κλοπές, τις πράξεις βανδαλισμού και άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες σε μεγάλους ή μικρότερους χώρους μαζικής προσέλευσης του κοινού. Εάν οργανώνετε ένα πάρτυ, ένα φεστιβάλ, μια συναυλία, έναν αθλητικό αγώνα, είμαστε το εισιτήριό σας στην επιτυχία!

Νοσοκομεία - Εκπαιδευτικά ιδρύματα

Στη Millenguard δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εξοικείωσή των φρουρών μας στην ασφάλεια και τις απαιτήσεις ιδιαίτερων χώρων, όπως είναι τα νοσοκομεία, τα εκπαιδευτήρια και άλλου είδους εγκαταστάσεις συγκέντρωσης ευπαθών ομάδων, ασθενών, παιδιών ή ηλικιωμένων. Αφήνουμε την διοίκηση του νοσοκομείου ή του εκπαιδευτικού κέντρου να μας εξηγήσει κάθε πτυχή της προστασίας που επιθυμεί στους χώρους του. Αποφασίζουμε μαζί μια στρατηγική διαρκούς προστασίας και οι φρουροί μας είναι εκεί για να την εφαρμόσουν και να καλύψουν κάθε ανάγκη σας. 

Επιλέγω Millenguard Security

 

Καθιερώσαμε μία σειρά από καινοτομίες

Δημιουργήσαμε το νέο μοντέλο Φρουρού

Ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα

Μελετάμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

210 8056326

ή στείλτε μας μήνυμα:
captcha
Ανανέωση

Τμήμα Πληροφοριών

Στη Millenguard Security λειτουργεί ειδικό Τμήμα Πληροφοριών, προκειμένου να τροφοδοτεί με επίκαιρα και έγκυρα δεδομένα τον Διευθυντή Ασφαλείας και τους επιμέρους Αρχιφύλακες.

Ενδεικτικά:

  • Λαμβάνει και αξιολογεί όλες τις ημερήσιες αναφορές από τους φρουρούς και τους επόπτες
  • Συγκεντρώνει πληροφορίες για τις περιοχές που φρουρεί η Millenguard
  • Αξιολογεί πρωτογενείς πληροφορίες ή δημόσιες ανακοινώσεις
  • Παρακολουθεί γεγονότα, τοπικές συνθήκες, σημαντικές ημερομηνίες
  • Υπολογίζει σε καθημερινή βάση δείκτες επικινδυνότητας ανά περιοχή και ανά στόχο
  • Ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων μας και τον πελάτη για αξιοσημείωτα στοιχεία ημέρας

Εκπαιδεύοντας VIP συνοδούς

Έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις το επάγγελμα του VIP συνοδού ασφαλείας; Συγχαρητήρια διότι η ζήτηση συνεχώς αυξάνεται. Πρέπει όμως να είσαι σωστά προετοιμασμένος, όχι μόνο για τις εξετάσεις, αλλά και για τις υψηλές απαιτήσεις που έχει η προστασία των της ανθρώπινης ζωής.

Στη Millenguard Security αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Κέντρο δια Βίου Μάθησης για να μπορούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο από εκπαίδευση. Να δώσουμε γνώσεις ψυχολογίας, παρατήρησης, πρώτων βοηθειών, αλλά και εμπειρία από τα παλαιά στελέχη μας.

Μπορούμε να σου δώσουμε τα εφόδια που χρειάζεσαι, γιατί εμείς δεν είμαστε ΚΕΚ, είμαστε εταιρεία VIP ασφαλείας.

Ανάγκη για VIP συνοδεία / προσωποφύλαξη;

Οι VIP φρουροί μας είναι επιχειρησιακά έτοιμοι, άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι, εξοπλισμένοι, με πλούσιο βιογραφικό δίπλα σε γνωστούς επιχειρηματίες και ανθρώπους του θεάματος. Διακριτικά θα βρεθούν αμέσως δίπλα σας.

Μάθετε περισσότερα

Με τη δύναμη της AVMap...

Η Millenguard Security υιοθετεί όλα τα πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, πρωτοπορεί σε θέματα επιχειρησιακής οργάνωσης, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, απορρήτου και ασφάλειας πληροφοριών.

 

iso-certification-consultancy-250x250    AVMap GROUP low