Βιομετρικά συστήματα - Ανιχνευτές

Ανιχνευτές χειρός

Σε αρκετές περιπτώσεις, η σωματική σάρωση με ανιχνευτές χειρός είναι αρκετή για να διασφαλίσουμε ότι ο διερχόμενος δεν φέρει επικίνδυνα μεταλλικά αντικείμενα επάνω του. Οι ανιχνευτές χειρός χρησιμοποιούνται επίσης όταν οι πύλες δεν εντοπίζουν τη θέση του μεταλλικού αντικειμένου, ώστε ο φρουρός να μπορεί να εντοπίσει γρηγορότερα το αντικείμενο που προκάλεσε το σήμα.

Η Millenguard Security διαθέτει 15 φορητούς ανιχνευτές. Οι φρουροί της Millenguard Security, μέσα από την εντατική εκπαίδευση που έχουν περάσει, είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και στη χρήση ανιχνευτών μετάλλων, αλλά και στον τρόπο που θα ασκήσουν τα καθήκοντά τους, διακριτικά και πάντοτε αποτελεσματικά.

Attachments:
Download this file (meteor28_handscreening.pdf)meteor28_handscreening.pdf1530 kB

Πύλη ανίχνευσης μετάλλων

 

Οι πύλες ανίχνευσης μετάλλων σκανάρουν τα διερχόμενα άτομα και εντοπίζουν όλων των ειδών τα επικίνδυνα αντικείμενα (π.χ. όπλα, μαχαίρια, χειροβομβίδες, εκρηκτικούς μηχανισμούς). Σε χώρους όπου η εισαγωγή μεταλλικών αντικειμένων μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για την ασφάλεια, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος ελέγχου είναι η τοποθέτηση μίας πύλης ανίχνευσης μετάλλων. Τέτοιοι χώροι μπορεί να είναι οι αερολιμένες, οι χώροι διεξαγωγής αθλημάτων, τα δικαστήτρια, οι φυλακές, τα κτίρια διοίκησης μεγάλων επιχειρήσεων, ακόμα και τα ξενοδοχεία και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Οι απλές πύλες ανίχνευσης μετάλλων δίνουν συναγερμό όταν κάποιο διερχόμενο άτομο έχει επάνω του ένα μεταλλικό αντικείμενο πάνω από κάποια καθορισμένη μάζα, ώστε να έχει πιθανότητες να είναι όπλο. Οι πολυζωνικές πύλες εντοπίζουν και τη θέση του αντικειμένου στον διερχόμενο, ώστε ο φρουρός να μπορεί να κάνει το σωματικό έλεγχο ευκολότερα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Millenguard χρησιμοποιεί και μεταφερόμενες πύλες για την προσωρινή εγκατάσταση. Οι πύλες αυτές ζυγίζουν κάτω από 50Kg και εγκαθίστανται σε λιγότερο από 10 λεπτά, ενώ δεν απαιτούν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος αφούτ έχουν αυτονομία έως και 8 ώρες.

Attachments:
Download this file (meteor300_screening.pdf)meteor300_screening.pdf677 kB

Why Millenguard?

  • We established a series of innovations
  • We follow International Standards
  • We created the new Guard model
  • We always adapt to your needs

 

Read more

Why Executive Club?

 

 

If you have selected for your company the Executive Security Services, enjoy unique privileges for you and your family.

Ask us now.

Information Department

The Information Department of Millenguard Security provides with timely and valid data both the Security Director and all individual Officers. Indicatively:

  • Receives and evaluates all daily reports from guards and supervisors
  • Gathers information about the areas guarded by Millenguard
  • Evaluates primary information and public announcements (e.g. strikes’ impact, VIP arrivals)
  • Monitors events, local conditions, important dates (e.g. demonstrations, anniversaries)
  • Calculates, on a daily basis, indicators of risk by region and target
  • Informs the Millenguard Operations Centre and the client on remarkable elements during the day

Security seminars

Self-defense and survival techniques

The seminar provides with the essential theoretical and practical knowledge to deal with difficult situations that can happen to all of us.

Read More

With the force of AVMap Group of Companies...

Millenguard Security, a member of the Greek AVMap Group of Companies, adopts all models of quality and environmental protection and is a pioneer on issues of operational organisation, use of new technologies and support (after sales).