Συστήματα συναγερμού

Παρέχουμε ευελιξία στην κάλυψη των πλέον απαιτητικών χώρων (κήπων, μπαλκονιών, ταράτσας) με συστήματα ενσύρματης ή ασύρματης σύνδεσης αισθητήρων, οθόνες αφής ή αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Βασική είναι η μεγάλη γκάμα από μικροκυμματικούς και υπέρυθρους δέκτες, πλέγματα ακτίνων laser, ανιχνευτές όγκου, αισθητήρες βάρους, κλπ.

Οι τεχνικοί της Millenguard θα σας ενημερώσουν για το διαχωρισμό ζωνών, τη δυνατότητα έως 96 κωδικών, κωδικού ενέδρας, κωδικού σιωπηλού συναγερμού, τηλε-κοντρόλ πανικού/ενέδρας και άλλων δυνατοτήτων ασφαλείας.

Δείτε όλες τις προσφορές μας...

Κεντρικό σύστημα παρακολούθησης

  Η Millenguard κυριαρχεί στον τομέα της οικιακής φύλαξης. Σας παρέχουμε μία δωρεάν, και χωρίς υποχρεώσεις , επιθεώρηση ασφάλειας του χώρου σας, ενώ συζητάμε μαζί σας για να αξιολογήσουμε τα πιθανά ευάλωτα σημεία της μόνιμης ή της εξοχικής σας κατοικίας. Συνεργαζόμαστε για να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα ασφαλείας, ειδικά προσαρμοσμένο στα μέτρα και τις δικές σας ανάγκες.

  Η Millenguard με εξειδικευμένους μηχανικούς, απαιτούμενη υποδομή, εγκαταστάσεις, συστήματα παρακολούθησης και άλλον εξοπλισμό ασφαλείας, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις για την αποτροπή δυσάρεστων περιστατικών, όπως ληστεία, πυρκαγιά, εκροή μονοξειδίου του άνθρακα και πολλά ακόμη. Προσφέρουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ασφάλεια των κατοικιών, όπως ασύρματο σύστημα παρακολούθησης, ειδοποιήσεις μέσω κινητού τηλεφώνου, τηλεχειρισμός μέσω Η/Υ και κινητού τηλεφώνου, πληκτρολόγιο αφής και εξ αποστάσεως παρακολούθηση.

Αισθητήρες φωτιάς

  Όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια πυρκαγιά, το κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικό. Είτε βρίσκεστε εντός ή εκτός σπιτιού, ανιχνευτές καπνού εντοπίζουν τα πρώτα σημάδια του κινδύνου, καθώς κάθε δευτερόλεπτο μετράει για την ανθρώπινη ζωή αλλά και την περιουσία σας.

  Σε περίπτωση πυρκαγιάς, ζεύγη αισθητήρων ανιχνεύουν άμεσα τα υψηλά επίπεδα καπνού ή αυξημένης θερμοκρασίας, ενώ σημαίνει προειδοποιητικός συναγερμός για άμεση εκκένωση του χώρου. Οι ανιχνευτές επικοινωνούν με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Millenguard 24/7, αλλά δεν χρειάζεται να είναι οπλισμένο το σύστημά σας για να λειτουργήσει. Σε περίπτωση ανίχνευσης πυρκαγιάς, το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Millenguard ειδοποιεί άμεσα με τις τοπικές αρχές για να εξασφαλίσει την προστασία της οικογένειάς σας, των κατοικιδίων σας και να ελαχιστοποιήσει την καταστροφή της κινητής και ακίνητης περιουσίας σας.

Άμεση ιατρική βοήθεια

Σήμερα, μπορείτε να ζείτε πλέον με ασφάλεια, ξέροντας ότι η Millenguard Security βρίσκεται μόνο ένα κλικ μακριά σας. Η Millenguard σας παρέχει συναγερμό έκτακτης ιατρικής ανάγκης, έτσι ώστε να σας παραχθεί άμεσα βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος στο σπίτι ή έκτακτου ιατρικού περιστατικού, 24 ώρες το 24ωρο, κάθε ημέρα της εβδομάδας.

 Κάθε χρόνο, ένας στους τρεις ενήλικες άνω των 65 ετών παθαίνει ένα ατύχημα στο σπίτι, με συνηθέστερο να πέφτει και να γλιστράει από τις σκάλες ή στο μπάνιο. Τα ατυχήματα αυτά είναι συχνά σοβαρά, ενώ μπορεί να αποβούν και μοιραία. Για την ακρίβεια, οι πτώσεις αποτελούν τη νούμερο ένα αιτία τραυματισμών που οδηγούν σε θάνατο στην τρίτη ηλικία.

 Το σύστημα έκτακτης ιατρικής ανάγκης της Millenguard προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σας και παρέχει τα εξής προνόμια:

 • Εύκολη χρήση. Κρατείστε πατημένο το κουμπί, για να καλέσετε την Millenguardγια άμεση βοήθεια.

 • Το συνεχές πάτημα του κουμπιού αποτρέπει τις κατά λάθος ειδοποιήσεις.

 •  Ειδικευμένο προσωπικό της Millenguard απαντά στις κλήσεις για βοήθεια και ειδοποιεί φίλους και συγγενείς.

 • Το σύστημά μας επιτρέπει την παραμονή των ηλικιωμένων στο σπίτι για μεγαλύτερη διάρκεια, χωρίς να απαιτείται η μόνιμη βοήθεια από τρίτο άτομο.

 • Ευρύ πεδίο κάλυψης, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Καλέστε μας σήμερα για να προστατέψετε εσάς και τους αγαπημένους σας, χαρίζοντας τους μία ξέγνοιαστη ζωή με το σύστημα έκτακτης ιατρικής ανάγκης της Millenguard.

Ανίχνευση μονοξειδίου του άνθρακα

 Το μονοξείδιο του άνθρακα, γνωστό και ως ο «σιωπηλός εκτελεστής» αποτελεί τη βασική αιτία θανάτων από δηλητηριάσεις από ατυχήματα. Συνήθως προκαλούνται από μαγειρικό εξοπλισμό, εστίες γκαζιού, οχήματα σε παρακείμενα γκαράζ ή από υπόγεια διαρροή στο σπίτι.

 Οι περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι έχουν δηλητηριαστεί από μονοξείδιο του άνθρακα, όταν πλέον είναι αργά. Με την έκθεση στο μονοξείδιο του άνθρακα, το οξυγόνο στο αίμα, αντικαθίσταται σταδιακά από το τελευταίο, οδηγώντας το άτομο στην ασφυξία. Τα συμπτώματα δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα εκφράζονται ως συμπτώματα γρίπης και δυσκολία στην αναπνοή. Τα άτομα που εκτίθενται σε μονοξείδιο του άνθρακα αρρωσταίνουν σοβαρά ενώ μπορεί και να πεθάνουν μέσα σε 15 λεπτά.

 Η Millenguard εγκαθιστά ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα, συνδεδεμένους με το σύστημα ασφαλείας όπου παρακολουθούνται 24 ώρες το 24ωρο. Εάν τα επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα αυξηθούν ανησυχητικά, θα ειδοποιηθείτε άμεσα από το  Κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού της Millenguard.

Πλεονεκτήματα

 • Ανίχνευση CO: Οι ανιχνευτές σημαίνουν συναγερμό προτού η ποσότητα μονοξειδίου του άνθρακα πλησιάσει σε θανατηφόρα επίπεδα, έτσι ώστε να εκκενώσετε το χώρο σας έγκαιρα μαζί με την οικογένειά σας.

 • 24ωρη παρακολούθηση: Ασύρματοι ανιχνευτές συνδέονται με το σύστημα ασφαλείας και παρακολουθούνται 24ώρες το 24ωρο από το Κέντρο της Millenguard. Εάν παρουσιαστεί τεχνικό πρόβλημα ή ανιχνευτεί μονοξείδιο του άνθρακα, ενεργούμε άμεσα για να πιστοποιήσουμε ότι είστε ασφαλείς.

 • Υφιστάμενα συστήματα συναγερμού και ασφαλείας: Έχετε ήδη εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού και ασφαλείας; Μπορούμε να εγκαταστήσουμε ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα στο σύστημά σας και να εξασφαλίσουμε την ολοκληρωτική προστασία των αγαπημένων σας προσώπων.

 • Ασύρματη σύνδεση: Στα περισσότερα συστήματα συναγερμού μπορούν να ενσωματωθούν ασύρματοι ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα. Έτσι, έχετε και την ασφάλεια που θέλετε και ξενοιάζετε από τρύπες στους τοίχους και καλώδια στο πάτωμα.

Ανίχνευση πλημμύρας

Μην περιμένετε μέχρι να γίνει η ζημιά!

Εάν γνωρίζετε κάποιον που έχει υποστεί ζημιές από πλημμύρα και διαρροή νερού, τότε ξέρετε πόσο καταστροφικές μπορεί να είναι. Κάθε χρόνο χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πλημμύρες ή διαρροές που περνάνε απαρατήρητες. Για αυτό αφήστε την Millenguard να σας βοηθήσει, ώστε το δικό σας να μην γίνει ένα από αυτά. Τα συστήματα καταγραφής του επιπέδου του νερού είναι απαραίτητα σε οικογένειες που έχουν εξοχικά ή σε εκείνους που ταξιδεύουν συχνά. Έτσι, έχετε την ηρεμία σας, ενώ μπορεί να βρίσκεστε εκτός πόλεως ή χώρας. Οι βλάβες που προκαλούνται από διαρροή νερού μπορεί να οφείλονται σε διάφορες αιτίες, π.χ. σπασμένους σωλήνες, δεξαμενές που έχουν διαρροή ακόμα και από ραγίσματα που έχουν προκληθεί από τον πάγο. Πέρα από την οικονομική ζημιά που μπορεί να υποστείτε, κινδυνεύει άμεσα και η υγεία σας. Μην ξεχνάτε ότι η μούχλα και η υγρασία προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα.

Η υπηρεσία ανίχνευσης πλημμύρας της Millenguard θα εντοπίσει κάθε μεταβολή της στάθμης του νερού στο σπίτι ή την επιχείρηση σας, ενώ μπορεί να βρίσκεστε μακριά. Στρατηγικά τοποθετημένοι αισθητήρες παρακολουθούν τα επίπεδα του νερού όλο το εικοσιτετράωρο και, εάν ανιχνευθούν υψηλά επίπεδα, το Κέντρο Λήψης Σημάτων μας θα σας ενημερώσει αμέσως, ώστε το πρόβλημα να σταματήσει πριν η ζημιά γίνει καταστροφική. Η Millenguard ανίχνευση πλημμύρας εξοικονομεί χιλιάδες ευρώ που θα σπαταλούσατε σε επισκευές για την οικογένεια ή την επιχείρησή σας.

Αξιοποιείστε το κινητό σας τηλέφωνο

Είτε είστε στην απέναντι πλευρά του δρόμου είτε σε άλλη πόλη, η Millenguard Security σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχετε το σύστημα ασφαλείας σας χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή ή το κινητό σας. Μπορείτε να ελέγξετε το σπίτι σας χρησιμοποιώντας video, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το σύστήμά σας ή να λαμβάνετε real-time ειδοποιήσεις του συστήματος ασφαλείας σας.

 • Ενεργοποιείστε και ελέγξετε την κατάσταση του συστήματος ασφαλείας σας

 • Απενεργοποιείστε και διακόψτε την σειρήνα του συστήματος συναγερμού σας σε περίπτωση falsealarm

 • Εκμεταλλευτείτε τις πολλαπλές δυνατότητες του λογαριασμού σας – ιδιαίτερα χρήσιμο για συστήματα εγκατεστημένα στο εξοχικό σας

 • Ανοίξτε και κλείστε τα φώτα σας από μακριά

 • Ελέγξετε την πόρτα του χώρου στάθμευσης  

 • Απενεργοποιείστε μια επαφή για μια απρογραμμάτιστη συντήρηση ή επισκευή

Πλήρης έλεγχος από μακριά

Εξοικονομείστε χρόνο, χρήματα και ενέργεια με τα συστήματα αυτόματου οικιακού ελέγχου της Millenguard

Επιτρέψτε στη τεχνολογία της Millenguard να σας βοηθήσει να απλοποιήσετε τη ζωή σας με τα συστήματα αυτόματου ελέγχου για το σπίτι σας. Πως; Ενεργοποιώντας ή απενεργοποιώντας το σύστημα ασφαλείας, κλειδώνοντας ή ξεκλειδώνοντας τις πόρτες, προσαρμόζοντας τα φώτα και τον θερμοστάτη σας με το πάτημα ενός κουμπιού από μακριά.

Προσαρμόστε το δικό σας αυτοματοποιημένο πρόγραμμα ελέγχου για το σπίτι σας ή κάντε στιγμιαίες προσαρμογές και αλλαγές από τον υπολογιστή ή το κινητό τηλέφωνό σας. Μείνετε πάντα ενήμεροι μέσω emailή smsγια το πότε τα μέλη της οικογένειας σας επιστρέφουν στο σπίτι, για το αν έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός σε περίπτωση ληστείας ή έχει διαφοροποιηθεί κάποια άλλη συνθήκη ασφάλειας στο σπίτι σας.

Σας έκοψαν το τηλέφωνο;

Στη περίπτωση που η γραμμή του τηλεφώνου σας έχει κοπεί ή αν έχετε αποφασίσει να ακυρώσετε την σταθερή τηλεφωνία σας, η Millenguard σας παρέχει αδιάκοπη ασφάλεια και προστασία του σπιτιού και της επιχείρησης σας.

Εάν η γραμμή του τηλεφώνου σας έχει κοπεί είτε λόγω εξωτερικών παραγόντων είτε λόγω κάποιου εισβολέα, η Millenguard θα είναι εκεί για να σας προστατεύσει. Η Millenguard  Υπηρεσία Ασύρματης Παρακολούθησης είναι μία αξιόπιστη λύση που στέλνει αυτόματα ένα ασύρματο σήμα στον Κέντρο Λήψης Σημάτων της Millenguard για να αναφέρει όλους τους συναγερμούς. Επιπλέον, η ασύρματη τεχνολογία επιτρέπει να λαμβάνετε σήματα συναγερμού μέσω κινητού τηλεφώνου ή μέσω email, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

Προχωρήστε σε ασύρματες λύσεις. Εμπιστευτείτε την Υπηρεσία Ασύρματης Παρακολούθησης της Millenguard ως πρώτη γραμμή άμυνας για το σπίτι και την επιχείρηση σας. Επιπρόσθετα, η υπηρεσία μας είναι ιδανική για μέρη που η γραμμή τηλεφώνου δεν είναι διαθέσιμη, όπως υπόγειοι αποθηκευτικοί χώροι, χώροι στάθμευσης, κ.ά.

Η Millenguard προσφέρει επιπλέον μια οικονομική λύση για εταιρίες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Υπηρεσία αυτή ως πρωταρχικό σύστημα ασφαλείας και επικοινωνίας. Μπορείτε να το κάνετε μόνο με μια μικρή χρέωση για την ασύρματη υπηρεσία αντί να δεσμεύετε πολλαπλές τηλεφωνικές γραμμές.

Κανένα σύστημα ασφαλείας δεν είναι απόλυτα ολοκληρωμένο, χωρίς την ασύρματη σύνδεση και παρακολούθηση. Επικοινωνήστε μαζί μας και μείνετε για πάντα συνδεδεμένοι και προστατευμένοι.

Why Millenguard?

 • We established a series of innovations
 • We follow International Standards
 • We created the new Guard model
 • We always adapt to your needs

 

Read more

Why Executive Club?

 

 

If you have selected for your company the Executive Security Services, enjoy unique privileges for you and your family.

Ask us now.

Information Department

The Information Department of Millenguard Security provides with timely and valid data both the Security Director and all individual Officers. Indicatively:

 • Receives and evaluates all daily reports from guards and supervisors
 • Gathers information about the areas guarded by Millenguard
 • Evaluates primary information and public announcements (e.g. strikes’ impact, VIP arrivals)
 • Monitors events, local conditions, important dates (e.g. demonstrations, anniversaries)
 • Calculates, on a daily basis, indicators of risk by region and target
 • Informs the Millenguard Operations Centre and the client on remarkable elements during the day

Security seminars

Self-defense and survival techniques

The seminar provides with the essential theoretical and practical knowledge to deal with difficult situations that can happen to all of us.

Read More

With the force of AVMap Group of Companies...

Millenguard Security, a member of the Greek AVMap Group of Companies, adopts all models of quality and environmental protection and is a pioneer on issues of operational organisation, use of new technologies and support (after sales).