Ανίχνευση μονοξειδίου του άνθρακα

 Το μονοξείδιο του άνθρακα, γνωστό και ως ο «σιωπηλός εκτελεστής» αποτελεί τη βασική αιτία θανάτων από δηλητηριάσεις από ατυχήματα. Συνήθως προκαλούνται από μαγειρικό εξοπλισμό, εστίες γκαζιού, οχήματα σε παρακείμενα γκαράζ ή από υπόγεια διαρροή στο σπίτι.

 Οι περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι έχουν δηλητηριαστεί από μονοξείδιο του άνθρακα, όταν πλέον είναι αργά. Με την έκθεση στο μονοξείδιο του άνθρακα, το οξυγόνο στο αίμα, αντικαθίσταται σταδιακά από το τελευταίο, οδηγώντας το άτομο στην ασφυξία. Τα συμπτώματα δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα εκφράζονται ως συμπτώματα γρίπης και δυσκολία στην αναπνοή. Τα άτομα που εκτίθενται σε μονοξείδιο του άνθρακα αρρωσταίνουν σοβαρά ενώ μπορεί και να πεθάνουν μέσα σε 15 λεπτά.

 Η Millenguard εγκαθιστά ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα, συνδεδεμένους με το σύστημα ασφαλείας όπου παρακολουθούνται 24 ώρες το 24ωρο. Εάν τα επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα αυξηθούν ανησυχητικά, θα ειδοποιηθείτε άμεσα από το  Κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού της Millenguard.

Πλεονεκτήματα

 • Ανίχνευση CO: Οι ανιχνευτές σημαίνουν συναγερμό προτού η ποσότητα μονοξειδίου του άνθρακα πλησιάσει σε θανατηφόρα επίπεδα, έτσι ώστε να εκκενώσετε το χώρο σας έγκαιρα μαζί με την οικογένειά σας.

 • 24ωρη παρακολούθηση: Ασύρματοι ανιχνευτές συνδέονται με το σύστημα ασφαλείας και παρακολουθούνται 24ώρες το 24ωρο από το Κέντρο της Millenguard. Εάν παρουσιαστεί τεχνικό πρόβλημα ή ανιχνευτεί μονοξείδιο του άνθρακα, ενεργούμε άμεσα για να πιστοποιήσουμε ότι είστε ασφαλείς.

 • Υφιστάμενα συστήματα συναγερμού και ασφαλείας: Έχετε ήδη εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού και ασφαλείας; Μπορούμε να εγκαταστήσουμε ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα στο σύστημά σας και να εξασφαλίσουμε την ολοκληρωτική προστασία των αγαπημένων σας προσώπων.

 • Ασύρματη σύνδεση: Στα περισσότερα συστήματα συναγερμού μπορούν να ενσωματωθούν ασύρματοι ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα. Έτσι, έχετε και την ασφάλεια που θέλετε και ξενοιάζετε από τρύπες στους τοίχους και καλώδια στο πάτωμα.

Why Millenguard?

 • We established a series of innovations
 • We follow International Standards
 • We created the new Guard model
 • We always adapt to your needs

 

Read more

Why Executive Club?

 

 

If you have selected for your company the Executive Security Services, enjoy unique privileges for you and your family.

Ask us now.

Information Department

The Information Department of Millenguard Security provides with timely and valid data both the Security Director and all individual Officers. Indicatively:

 • Receives and evaluates all daily reports from guards and supervisors
 • Gathers information about the areas guarded by Millenguard
 • Evaluates primary information and public announcements (e.g. strikes’ impact, VIP arrivals)
 • Monitors events, local conditions, important dates (e.g. demonstrations, anniversaries)
 • Calculates, on a daily basis, indicators of risk by region and target
 • Informs the Millenguard Operations Centre and the client on remarkable elements during the day

Security seminars

Self-defense and survival techniques

The seminar provides with the essential theoretical and practical knowledge to deal with difficult situations that can happen to all of us.

Read More

With the force of AVMap Group of Companies...

Millenguard Security, a member of the Greek AVMap Group of Companies, adopts all models of quality and environmental protection and is a pioneer on issues of operational organisation, use of new technologies and support (after sales).