Ανίχνευση πλημμύρας

Μην περιμένετε μέχρι να γίνει η ζημιά!

Εάν γνωρίζετε κάποιον που έχει υποστεί ζημιές από πλημμύρα και διαρροή νερού, τότε ξέρετε πόσο καταστροφικές μπορεί να είναι. Κάθε χρόνο χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πλημμύρες ή διαρροές που περνάνε απαρατήρητες. Για αυτό αφήστε την Millenguard να σας βοηθήσει, ώστε το δικό σας να μην γίνει ένα από αυτά. Τα συστήματα καταγραφής του επιπέδου του νερού είναι απαραίτητα σε οικογένειες που έχουν εξοχικά ή σε εκείνους που ταξιδεύουν συχνά. Έτσι, έχετε την ηρεμία σας, ενώ μπορεί να βρίσκεστε εκτός πόλεως ή χώρας. Οι βλάβες που προκαλούνται από διαρροή νερού μπορεί να οφείλονται σε διάφορες αιτίες, π.χ. σπασμένους σωλήνες, δεξαμενές που έχουν διαρροή ακόμα και από ραγίσματα που έχουν προκληθεί από τον πάγο. Πέρα από την οικονομική ζημιά που μπορεί να υποστείτε, κινδυνεύει άμεσα και η υγεία σας. Μην ξεχνάτε ότι η μούχλα και η υγρασία προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα.

Η υπηρεσία ανίχνευσης πλημμύρας της Millenguard θα εντοπίσει κάθε μεταβολή της στάθμης του νερού στο σπίτι ή την επιχείρηση σας, ενώ μπορεί να βρίσκεστε μακριά. Στρατηγικά τοποθετημένοι αισθητήρες παρακολουθούν τα επίπεδα του νερού όλο το εικοσιτετράωρο και, εάν ανιχνευθούν υψηλά επίπεδα, το Κέντρο Λήψης Σημάτων μας θα σας ενημερώσει αμέσως, ώστε το πρόβλημα να σταματήσει πριν η ζημιά γίνει καταστροφική. Η Millenguard ανίχνευση πλημμύρας εξοικονομεί χιλιάδες ευρώ που θα σπαταλούσατε σε επισκευές για την οικογένεια ή την επιχείρησή σας.

Why Millenguard?

  • We established a series of innovations
  • We follow International Standards
  • We created the new Guard model
  • We always adapt to your needs

 

Read more

Why Executive Club?

 

 

If you have selected for your company the Executive Security Services, enjoy unique privileges for you and your family.

Ask us now.

Information Department

The Information Department of Millenguard Security provides with timely and valid data both the Security Director and all individual Officers. Indicatively:

  • Receives and evaluates all daily reports from guards and supervisors
  • Gathers information about the areas guarded by Millenguard
  • Evaluates primary information and public announcements (e.g. strikes’ impact, VIP arrivals)
  • Monitors events, local conditions, important dates (e.g. demonstrations, anniversaries)
  • Calculates, on a daily basis, indicators of risk by region and target
  • Informs the Millenguard Operations Centre and the client on remarkable elements during the day

Security seminars

Self-defense and survival techniques

The seminar provides with the essential theoretical and practical knowledge to deal with difficult situations that can happen to all of us.

Read More

With the force of AVMap Group of Companies...

Millenguard Security, a member of the Greek AVMap Group of Companies, adopts all models of quality and environmental protection and is a pioneer on issues of operational organisation, use of new technologies and support (after sales).