Μεταφορές

Ασφάλεια οχημάτων

Η ασφάλεια περιλαμβάνει και τη στενή παρακολούθηση της θέσης του οχήματός σας, με δυνατότητες μπουτόν πανικού, διαρκούς μέτρησης στοιχείων (π.χ. άνοιγμα πόρτας, υπέρβαση ορίου ταχύτητας, κλπ). Η Millenguard Security, διαθέτοντας ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Λήψης και Επεξεργασίας Σημάτων, αλλά και δανειζόμενη όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία από τον Όμιλο AVMap, είναι σε θέση να αναλάβει την ασφάλειά σας ως οδηγό, επιβάτη ή μεταφερόμενο εμπόρευμα, σε οποιαδήποτε προσωπικά ή επαγγελματικά οχήματα.

Λιμάνια και θαλάσσιες μεταφορές

Εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιεργειών, εξέδρες πετρελαιοφόρων, πορθμεία και ναυτιλιακές εταιρείες έρχονται σε επαφή με την Millenguard Security για να εξασφαλίσουν ότι οι συνθήκες θαλάσσιας ασφάλειας που εφαρμόζονται ανταποκρίνονται σε αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες. Η τεχνογνωσία μας και η υποδομή μας καλύπτει όλη την σφαίρα στην θαλάσσια προστασία και ασφάλεια.

Logistics

Εκτός από την παροχή υπηρεσιών στατικής φύλαξης, παρέχουμε λύσεις ασφάλειας για κινούμενη περιουσία. Μεταφέρετε τα εμπορεύματά σας ή άλλα πολύτιμα είδη; Έχουμε την υποδομή  και την τεχνογνωσία για να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας για τον εντοπισμό και την συνεχή παρακολούθηση των ειδών που σας ενδιαφέρουν. Οι σύμβουλοι ασφαλείας επεξεργάζονται τις ανάγκες σας, τα δρομολόγια και τις συνθήκες μεταφοράς και διεξάγουν μια μελέτη ελέγχου και ασφάλειας καθόλη την πορεία και τις στάσεις των δρομολογίων. Συνδυάζουμε την πληροφορική με την ασφάλεια και θέτουμε στην διάθεσή σας τον απαραίτητο εξοπλισμό και το εξειδικευμένο προσωπικό μας για να σας υποστηρίξουν να παρακολουθήσετε τα περιουσιακά σας είδη σε κάθε τους βήμα. Για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα, αναλαμβάνουμε επίσης να παρακολουθούμε εμείς την μεταφορά των ειδών και να σας αποστέλλουμε αναφορά ανά πάσα στιγμή.

Why Millenguard?

  • We established a series of innovations
  • We follow International Standards
  • We created the new Guard model
  • We always adapt to your needs

 

Read more

Why Executive Club?

 

 

If you have selected for your company the Executive Security Services, enjoy unique privileges for you and your family.

Ask us now.

Information Department

The Information Department of Millenguard Security provides with timely and valid data both the Security Director and all individual Officers. Indicatively:

  • Receives and evaluates all daily reports from guards and supervisors
  • Gathers information about the areas guarded by Millenguard
  • Evaluates primary information and public announcements (e.g. strikes’ impact, VIP arrivals)
  • Monitors events, local conditions, important dates (e.g. demonstrations, anniversaries)
  • Calculates, on a daily basis, indicators of risk by region and target
  • Informs the Millenguard Operations Centre and the client on remarkable elements during the day

Security seminars

Self-defense and survival techniques

The seminar provides with the essential theoretical and practical knowledge to deal with difficult situations that can happen to all of us.

Read More

With the force of AVMap Group of Companies...

Millenguard Security, a member of the Greek AVMap Group of Companies, adopts all models of quality and environmental protection and is a pioneer on issues of operational organisation, use of new technologies and support (after sales).