Παρακολούθηση δικτύου καμερών

Εκτός από την τοποθέτηση των φρουρών μας, η Millenguard  χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, εξασφαλίζει  την απομακρυσμένη παρακολούθηση της περιουσίας σας μέσω έξυπνων συνδυασμών δικτύων καμερών και αισθητήρων. Μια σειρά από αισθητήρες αιχμαλωτίζουν τις κινήσεις, την μάζα, την θερμοκρασία των ανεπιθύμητων επισκεπτών  που καταγράφονται άμεσα στην κάμερα . Ταυτόχρονα, αποστέλλεται σήμα στο Κέντρο Λήψης Εικόνας και Σημάτων της Millenguard για να αξιολογήσουν την ανάγκη άμεσης επέμβασης στον χώρο σας. Βάσει ενεργειών που έχουμε προσυμφωνήσει ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας, σας ειδοποιούμε τηλεφωνικά, αποστέλλουμε την Millenguard περιπολία μας, καλούμε την Αστυνομία  ή εισβάλλουμε στον χώρο σας.

Συνεχής ανάλυση των εικόνων

Η Millenguard Security, αξιοποιώντας τις υπερσύγχρονες υποδομές πληροφορικής του Ομίλου AVMap, λαμβάνει, καταγράφει και επεξεργάζεται σήματα εικόνας από εκατοντάδες κάμερες ασφαλείας των συνδρομητών της. Το έργο αυτό έχει αναλάβει το Κέντρο Λήψης Εικόνας, που απασχολεί άκρως εξειδικευμένους διαπιστευμένοι χειριστές.

Με την λήψη σήματος εικόνας (διέγερση του συναγερμού μίας κάμερας) από το σύστημα ασφαλείας στον χώρο του συνδρομητή, ο χειριστής του κέντρου λήψης παρατηρεί τα συμβάντα και εξακρυβώνει εάν πρόκειται για ψευδές σήμα ή όχι. Στη συνέχεια αξιολογεί τη σοβαρότητα του περιστατικού και αναλόγως πραγματοποιεί τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Ο χειριστής σημειώνει όλα τα περιστατικά και παράλληλα οι εικόνες αποθηκεύονται στις κεντρικές αποθηκευτικές μονάδες της AVMap. Με τοπν τρόπο αυτό, ο χειριστής ή ο επόπτης ασφαλείας της βάρδιας, έχει την δυνατότητα επανεπεξεργασίας των εικόνων προκειμένου να εξάγει δευτερογενή συμπεράσματα.

Μετά την πιστοποίηση ενός περιστατικού απειλής, ο χειριστής μεταφέρει την πληροφορία στο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού, όπου οι αρμόδιοι χειριστές αναλαμβάνουν να εκτελέσουν το συμφωνημένο με τον πελάτη πρωτόκολλο ενεργειών (ενημέρωση αστυνομίας, ενημέρωση Άμεσης Επέμβασης Περιπολικού Millenguard, σειριακή κλήση όλων των προσώπων που έχει δηλώσει ο πελάτης).

Άμεση επέμβαση

Εάν καλύπτεστε από το πρόγραμμα "Άμεσης Επέμβασης", τότε το "Κέντρο Λήψης Σημάτων" της Millenguard θα λάβει το σήμα συναγερμού σας σε λιγότερο από 1 λεπτό. Κάποιο από τα περιπολικά μας, κατάλληλα εξοπλισμένο και με ένστολους φρουρούς, θα έρθει στο χώρο σας άμεσα (λιγότερο από 10 λεπτά), συχνά πολύ πιο σύντομα από τα περιπολικά της αστυνομίας.

Στις περιοχές που καλύπτουμε, το 75% των περιπολικών μας είναι σταθμευμένο και σε ετοιμότητα σε στρατηγικές θέσεις, ώστε να μπορούν να επιχειρήσουν πραγματικά "άμεσα". Η επιλογή των θέσεων και το πλήθος περιπολικών ανά περιοχή, δίδεται από το κέντρο 3 φορές ημερησίως, λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές συνθήκες, την κυκλοφοριακή συμφόρηση, έκτακτα περιστατικά και ειδικές απαιτήσεις ορισμένων πελατών (π.χ. απουσία λόγω διακοπών).

Η επέμβαση των περιπολικών μας είναι ουσιαστική:

 • Χρησιμοποιούμε ένστολους φρουρούς και  αξιωματικούς άμεσης επέμβασης
 • Διενεργούμε ελέγχους για ενδεχόμενες εισβολές, βλάβες ή άλλες ενδείξεις διάρρηξης ή βίαιης εισόδου.
 • Καθιστούμε τις εγκαταστάσεις σας χώρους υψίστης ασφαλείας
 • Συνεργαζόμαστε με τους υπευθύνους ασφαλείας σας και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης
 • Εισβάλλουμε στον χώρο σας (αν είναι προ-συμφωνημένο) και αντιμετωπίζουμε κάθε περιστατικό

Why Millenguard?

 • We established a series of innovations
 • We follow International Standards
 • We created the new Guard model
 • We always adapt to your needs

 

Read more

Why Executive Club?

 

 

If you have selected for your company the Executive Security Services, enjoy unique privileges for you and your family.

Ask us now.

Information Department

The Information Department of Millenguard Security provides with timely and valid data both the Security Director and all individual Officers. Indicatively:

 • Receives and evaluates all daily reports from guards and supervisors
 • Gathers information about the areas guarded by Millenguard
 • Evaluates primary information and public announcements (e.g. strikes’ impact, VIP arrivals)
 • Monitors events, local conditions, important dates (e.g. demonstrations, anniversaries)
 • Calculates, on a daily basis, indicators of risk by region and target
 • Informs the Millenguard Operations Centre and the client on remarkable elements during the day

Security seminars

Self-defense and survival techniques

The seminar provides with the essential theoretical and practical knowledge to deal with difficult situations that can happen to all of us.

Read More

With the force of AVMap Group of Companies...

Millenguard Security, a member of the Greek AVMap Group of Companies, adopts all models of quality and environmental protection and is a pioneer on issues of operational organisation, use of new technologies and support (after sales).